З’явилася нова пісня про Ужгород, незабаром знімуть кліп. ВІДЕО

Як і обіцяв під час інтерв’ю у прес-центрі закарпатської газети «НЕДІЛЯ» лідер гурту «День Дощу» Роман МАЦКЕВИЧ, гурт записав пісню про Ужгород.

“Ми пишемо пісні про любов у дещо сумному стилі, дощ – це наче сльози неба, ліричний образ тужливого і меланхолійного стану і в той же час він ніби благословляє не лише землю, але й людину та її почуття,- наголосив Роман.

– Зараз, щоправда, маємо нову пісню у зовсім іншому стилі – про Ужгород і записуємо її на студії. А на той час у нас уже було 10 пісень і назву для гурту ми підбирали, посилаючись на репертуар, аби вона асоціювалася з нашою творчістю. У нас із вокалістом було багато варіантів щодо назви. Але ця з’явилася в нас разом і всім подобається. Та й загалом колектив ми створили спільно із ним”.

До складу колективу, крім Романа Мацкевича, входить ще четверо учасників: вокал – Павло Янковський, він же є автором текстів, гітарист – Анатолій Васильєв, соло гітара – Михайло Дурда, барабанщик – Юрій Шишков і сам Роман – бас-гітара та музика і композиція творів.

“Зараз на студії ми записали трек на пісню про Ужгород, заявив РоманМацкевич. –  Тож плануємо зняти кліп про наше прекрасне місто. Основна частина буде проходити на площі Поштовій біля серця Ужгорода, куди привеземо апаратуру і будемо грати під студійний трек. Це будуть уривки зйомок із нашою грою, а основною тематикою стануть відзняті фрагменти визначних місць і цікавих куточків міста. Але це – поки що плани, чекаємо на тепло і весну”.

zakarpatpost.net