Гороскоп на березень: гроші, любов, відпочинок

Незважаючи на те, що в цей період у багатьох відзначається приплив енергії і життєвих сил, в цьому році, за словами астрологів, буде зовсім інакше, дехто може можуть відчути себе втомленим, захочеться відпочити і побути на самоті. Березень може принести не тільки сонце і радість в наші будинки, але й вірусні та простудні захворювання. Щоб домогтися успіху на роботі в цьому місяці необхідно буде трохи розслабитися і повчитися у колег комунікабельності, адже зірки допомагатимуть тільки харизматичним і товариським людям.

ОВЕН

Більшість часу у Овнів буде відчуття, що їм море по коліно. Вам сподобається перебувати в центрі уваги оточуючих, і ви почнете втрачати голову від успіху. У цей період вас можуть очікувати взаємна любов, відмінні можливості в діловому партнерстві і зростання вашого авторитету. Але на високі прибутки в березні не дуже сподівайтеся, зате довгострокові ділові угоди, укладені в зараз, дадуть вам великий і стабільний дохід у майбутньому.

ТІЛЕЦЬ

Інтерес до проблем близьких з вашого боку буде живим і щирим. Але ви бцдете постійно відчувати невпевненість в собі і думати, що потрібні оточуючим тільки в тому випадку, якщо весь час займаєтеся їхніми справами і догоджаєте їм. Дружні стосунки будуть проходити перевірку на міцність, і причиною стануть гроші. Вам слід проявляти більше строгості до приятелів, особливо до тих, хто регулярно приносить вам фінансові неприємності. Тримайте під контролем свою великодушність і щедрість.

БЛИЗНЮКИ

На початку березня товариськість Близнюків значно зросте. Але вплив Сонця призведе до того, що у всій цій активності у вас буде певна мета, пов’язана з роботою, кар’єрою, фінансами і діловими зв’язками. Доведеться розбиратися з проблемами на роботі. Та вирішувати їх вам буде простіше, ніж іншим. Варто зустрітися в неформальній обстановці з кимось із колег або начальства, і ваші питання будуть закриті. Є шанс знайти на службі справжніх друзів. Зараз хороший час для того, щоб активно боротися зі своїми недоліками.

РАК

Ракам буде таланити в питаннях, пов’язаних з кар’єрою і фінансами. Ви станете більш шанованими і авторитетними, до вашої думки почнуть прислухатися. Відносини з колегами в цей період можуть бути напруженими. Вірогідні сварки, боротьба амбіцій, сплески емоцій. Але не варто переживати з цього приводу. Вже до середини березня біля вас на роботі, швидше за все, утвердиться нова влада, так що ваші з’ясування стосунків зі співробітниками зовсім нічого не значать, від них нічого не залежить.

ЛЕВ

Пощастить тим, хто займається своїм бізнесом. Ви легко здобудете позитивну репутацію. Левам захочеться встановити деякі нові правила в своєму оточенні. І почнуть вони з родини та друзів. Наприклад, ви вирішите влаштовувати свята для дітей по суботах, романтичні побачення – по п’ятницях, а зустрічі з друзями – по неділях. У будь-якому випадку всі ці нововведення порадують близьких, ніхто заперечувати не буде.

ДІВА

Домашні турботи не дозволять вам повною мірою приділити увагу коханій людині. У середині місяця у Дів можуть виникнути складнощі у відносинах з діловими партнерами. Ви будете дуже залежні від думки оточуючих. Раптом засумніваєтеся в надійності колег і друзів – вам буде здаватися, що за вашою спиною все ведуть подвійну гру. Зате ви проявите себе як дуже цінний співробітник і не допустите серйозних помилок.

ТЕРЕЗИ

Хороші можливості відкриваються перед тими, хто працює з людьми. У час Інтернету ви можете легко вирішувати всі питання в віддаленому режимі, так що в березні в повній мірі насолодитися новими технологіями. Проте партнера будете ревнувати так, що іншим ревнивцям до вас буде далеко. Ви станете здатним на безумства заради коханої людини і захочете, щоб вона належала вам цілковито. Якщо ваші бажання співпадуть, будете найщасливішими на світі.

СКОРПІОН

Скорпіонам буде легко спілкуватися з колегами і начальством. Але романтичні плани слід на якийсь час відкласти. Найкраще зайнятися будинком і роботою, побутові та фінансові питання ви вирішуєте дуже ефективно. Непоганий період для заробітку, однак можуть виникнути спокуси витратити всі гроші. У середині березня через з’єднання планет є ймовірність того, що між вами і колегою спалахне стрімкий службовий роман.

СТРІЛЕЦЬ

Відмінний період для тих, кому хочеться яскравих романів, гострих пригод і розваг. У березні у вас для цього буде багато шансів. Стрільців чекає велика удача в усіх життєвих сферах, за винятком проблем із нерухомістю. Особливо вам пощастить у коханні, подорожах, кар’єрі, спілкуванні, азартних іграх, поїздках. Ближче до кінця місяця ваша поведінка може стати дуже непередбачуваною і може поставити в глухий кут рідних.

КОЗЕРІГ

Складнощі в стосунках з сусідами, знайомими і колегами тільки загартують вас у відстоюванні своїх інтересів. У вашому сімейному житті може початися другий медовий місяць. Ви будете, на перший погляд, в стороні, але багато зробите “за кадром”. Козерогів будуть обтяжувати ділові поїздки і робота взагалі, захочеться більше часу проводити вдома. В результаті ви станете скасовувати відрядження, почнете брати лікарняні і часто відпрошуватися з роботи. Поки це може легко зійти вам з рук, але на майбутнє варто зібратися і все ж продовжити роботу в колишньому, нормальному режимі.

ВОДОЛІЙ

У Водоліїв можуть виникнути складності з грошима. Зате в особистих стосунках і дружбі вас очікують повний успіх і взаєморозуміння. Відмінний період для тих, хто планує ділові поїздки і зустрічі з партнерами. Ви будете на вершині успіху – Юпітер у Леві подарує перспективні ділові зв’язки з впливовими людьми, Венера і Марс в Овні – вміння спілкуватися, викликати прихильність до себе нових знайомих. А Сатурн у Стрільці зміцнить стару, перевірену дружбу.

РИБИ

На  вас чекає непростий період в роботі – або ви в відповідальний момент захворієте, або просто начальство проявить самодурство. Намагайтеся не підставлятися. Зірки обіцяють у перспективі збільшення доходів, крім того, ви отримаєте відмінні подарунки на день народження.

Відмінний період для заробітку, особливо якщо ви не збираєтеся виділятися і відкрито демонструвати свої амбіції. Саме за скромність вас і підвищать.

zakarpatpost.net