Грандіозні проекти газети «НЕДІЛЯ» продовжують вражати закарпатців

Закарпатська газета «НЕДІЛЯ» продовжує святкування свого 15-річчя.

До ювілею редакція проводить для читачів вражаючі, яскраві та нечувані досі для Закарпаття заходи.

У рамках святкування вже пройшло декілька подій, що мали приголомшливий успіх. Раніше ніколи в області подібні грандіозні акції не проводилися.

Святкування почалося ще в листопаді минулого року. Відтоді аж по грудень 2018 року на різних концертних площадках проходили і проходитимуть концерти, літературні вечори, вистави та творчі зустрічі з відомими людьми під назвою «15 вечорів з газетою «НЕДІЛЯ».

Зокрема, справжній шквал емоцій під час літературного перфомансу показали Тетяна П’янкова та Василь Кузан. Вони презентували в Ужгородському замку унікальний творчий проект «Плач тихіше» і під час віршованого діалогу майстерно відтворили всю глибину величі та трагізму найвищих людських почуттів.

Феноменальним успіхом користувалася і вистава «Лайкнутий» за участі актора з Києва Юрія Дяка, що з аншлагом пройшла і в Ужгороді, і в Мукачеві.

Зірвав бурхливі овації і аншлаговий сольний концерт харизматичного, запального та надзвичайно романтичного артиста Романа Скорпіона в Ужгороді у драмтеатрі.

Ця чудова подія відзначилася не лише знайомими усім хітами, а і фотозоною від  «НЕДІЛІ» та неперевершеними тортами із зображенням співака та з логотипом газети.

Присутні на концерті змогли поспілкуватися зі співаком, приємно відпочити та отримати масу насолоди від виступів артиста.

Події, які проводить закарпатська газета «НЕДІЛЯ» є справді приголомшливими, до участі в них редакція залучила гостей зі столиці, Львова, Одеси та інших українських міст.

Серед найближчих подій великий сольний концерт етно-співачки, лауреата всеукраїнських та міжнародних конкурсів Мирослави Копинець.

У подальшому редакція планує провести творчий вечір відомого письменника, лауреата премії імені Юрія Шевельова Андрія Любки.

Також у рамках «15 вечорів з газетою «НЕДІЛЯ» пройде і виставка-презентація театральних робіт відомого театрального художника, заслуженого діяча мистецтв Емми Зайцевої.

Крім того, ще з 2006 року газета «НЕДІЛЯ» визначає найбільш успішних людей нашого краю.

Спецпроект «Впливові люди. ТОП-100» є рейтингом найвизначніших  постатей  у сфері політики, економіки, культури, науки, духовності тощо. Видання справді цікаве і виняткове.

А зараз саме готується до друку ще один унікальний проект «Успішні жінки Закарпаття».

Раніше газета «НЕДІЛЯ» вже багаторазово презентувала закарпатцям імена найбільш успішних  жінок, які є взірцем і прикладом для наслідування іншим. Але цього разу все буде набагато цікавіше.

А чого лише вартий прес-центр газети «НЕДІЛЯ», гостями якого вже були сотні відомих особистостей не тільки із Закарпаття, України, але й із багатьох куточків світу.

Ще однією родзинкою «НЕДІЛІ» є спільний із сайтом  zakarpatpost.net уже легендарний проект «Недільні бесіди», на який щотижня запрошуються найцікавіші гості.

Шлях газети до успіху – це результат колосальної праці цілого колективу професіоналів. У цьому році «НЕДІЛЯ» змінила формат, стала найтовстішою газетою Закарпаття і виходить на 24 сторінках.

А в перспективі обіцяє радувати читачів новими приємними сюрпризами.

zakarpatpost.net