Князєв заявив, що винних у підриві офісу Товариства угорської культури Закарпаття затримано

За його словами, загалом затримано 5 осіб, імовірний організатор-іноземець перебуває у розшуку.

Наразі одного з них затримали у Черкасах, ще двох – у Кропивницькому.

Голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив про затримання нападників на Товариство угорської культури в Ужгороді. Про це він повідомив у Facebook.

«Нацполіція розкрила обидва напади на Товариство угорської культури в Ужгороді»,  – заявив Князєв. За його словами, загалом затримано 5 осіб, імовірний організатор-іноземець перебуває у розшуку.

«Щойно оперативники затримали трьох осіб, причетних до нападу на Товариство угорської культури 27 лютого. Одного з них затримали у Черкасах, ще двох – у Кропивницькому. Також встановлено можливого керівника таких нападів, його оголошено у розшук»,  – додав голова Нацполіції.

Також він відзначив, що напередодні закарпатські поліцейські встановили громадян Польщі, причетних до підпалу центру 4 лютого. «Саме цих двох осіб наші польські колеги затримали у Варшаві. Суд Польщі обрав їм запобіжний захід у виді 90 діб тримання під вартою. Зараз при підтримці Генеральної прокуратури вирішуємо питання щодо допиту затриманих». – зауважив Князєв. «На будь-які прояви екстремізму поліція буде реагувати чітко та безкомпромісно», – підкреслив він.

zakarpatpost.net