Якою буде сьогодні, 4 березня, погода на Закарпатті. Чи почали сіріти зайці?

Сьогодні на Закарпатті буде прохолодно, однак не так холодно, як у останні дні лютого.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде -8, удень – 0 градусів. Погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде -14, удень – -4 градуси. Хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів.

У Волівці – -20 уночі і  -3 градуси удень. Увесь день у Воловці небо буде ясним, й хмари не затьмарять його до кінця дня. Без опадів.

У Сваляві – -17 уночі і  -3 градуси удень. У Сваляві ясна погода спостерігатиметься протягом усього дня. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме -12, денна – -5. У Тячеві до самого ранку погода буде ясною, але ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме -8, денна – 0. Увесь день у Перечині триматиметься ясна погода, а ввечері на небі з’являться хмари. Без опадів.

У Великому Березному – вночі -15, удень – 0 градусів. У Великому Березному на небі не буде жодної хмаринки. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі -11, удень – -2.  Ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається до самого вечора. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  -22, вдень – -3 градуси. У Міжгір’ї на небі не буде жодної хмаринки. Без опадів.

У Рахові буде уночі -15, вдень температура підніметься до -8 градусів. У Рахові небо буде ясним до самого завершення дня. Без опадів.

4 березня відзначається день пам’яті святителів Архипа, Филимона і його дружини Апфії. Косись цей день називався Ман’як. Здавна існує переказ, що у цей день не слід дивитись на зірки, що падають, оскільки це погана прикмета. Якщо “на Федота сніжний замет – до пізньої трави”. Якщо у цей день у лісі зустріти білого зайця – сніг обов’язково ще випаде. А якщо пощастить побачити чайку у небі, значить лід скоро розтане. Часто у цей день посилюється вітер.

zakarpatpost.net