АНОНС. Як закарпатка у 12 років стала курвою

Неправильне виховання часом може негативно вплинути на подальшу долю дитини, розвити в ній комплекси або, навпаки,  зробити поведінку зовсім не такою, про яку мріють батьки, пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

Сьогоднішня розповідь закарпатки про те, як вона підлітком хотіла бути дорослішою, як пробувала жіночі хитрощі і що з цього вийшло.

Мені було 12 років, і я завжди задивлялася на старшу за себе на 2 роки подругу – як вона фарбується, як поводиться. Мені хотілося бути такою ж. Тим більше що саме її батьки завжди ставили мені в приклад – як вона миє посуд, як прибирає, як допомагає мамі.

Мене ж називали шульгою, мовляв, руки не з того місця ростуть, бо я часто розбивала посуд… я справді була ліворукою, тож такі докори сприймала болісно.

Того разу я вперше в житті взяла мамину косметику і нафарбувалася. Наводити стрілки на очах було важко, пальці трусилися, то вони вийшли трохи кривими. Губи підфарбувала теж далеко не ідеально, але я собою пишалася: в мене вийшло, я це зробила! Припудрила щоки, нанесла рум’яна і вдоволена хотіла показати мамі свій макіяж.

Батьки розмовляли на вулиці з сусідами. Там була компанія десь із 12 осіб. Я щасливо вибігла і закричала: «Мамо! Дивись! Я нафарбувалася!» Батько подивився на мене і без роздумів в’їхав долонею в обличчя. Я отримала такого ляпаса, що мало не впала. Він сказав тільки: «Негайно змий! Ти, як хвойда! Щоб більше ніколи такого не бачив».

Я розплакалась. Пішла у хату і довго не могла заспокоїтись. Було образливо і соромно перед людьми.

Між собою за цей інцидент батьки посварилися так, що кілька днів не розмовляли.

Справа в тому, що батька дратувало, коли фарбувалася мама. Він викидав її яскраво-червоні помади, а вона щоразу, щоб пограти йому на нервах, купувала собі все дорожчі й дорожчі. Це ж стосувалося й коротких спідниць.

Тож згодом це все перенеслося на мене.

Як розгороталися події далі? Як прокоментував ситуацію психолог?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері закарпатської газети «НЕДІЛЯ».

Купуйте свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 9 березня.

zakarpatpost.net