Гороскоп на тиждень. 12 – 18 березня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Тиждень обіцяє багато цікавого, але дуже важливо зосередитися на вирішенні грошових проблем. Зірки обіцяють поліпшення у фінансовій сфері. Період сприятливий для активного відпочинку на природі, і для сімейних подорожей – в поїздку можна відправитися в середу, або в п’ятницю.

Вихідні бажано провести в спокійній домашній атмосфері, головне, утримуватися від побутових подвигів, і робити акцент на відносинах з родичами. На любовному фронті ситуація непогана сприятлива.

ОВЕН

Намагайтеся бути дисциплінованими. У понеділок доведеться набратися терпіння – дехто з товаришів по службі мріє зіпсувати вашу репутацію. Події середи змусять похвилюватися – вашими доходами можуть зацікавитися контролюючі органи. Складнощів зірки не обіцяють, але Овни повинні пам’ятати – грошики не люблять шуму. Друга половина тижня пройде яскраво і насичено – з четверга по суботу від шанувальників не буде відбою. Неділю краще провести поруч із сім’єю.

ТІЛЕЦЬ

Не шукайте неприємностей там, де їх немає – тиждень буде багатим на сюрпризи, але Тельці, раз у раз будуть очікувати підступу. Ніяких закулісних ігор не передбачається, і ви переконаєтеся в цьому вже у вівторок – ваші колеги чесні, бос добродушний, а ділові партнери просто душки. Але в середу бажано забути про сентиментальність, і вирішити кілька фінансових питань – на горизонті з’явиться таємничий покровитель, і важливо не упустити момент. Зірки радять приділити час творчій діяльності.

БЛИЗНЮКИ

Попит на ваші таланти зросте, але і вимоги стануть жорсткішими – пам’ятайте про це, і період пройде зі знаком плюс. У понеділок Близнюків чекають зустрічі з партнерами по бізнесу – не соромтеся висловлювати свою думку. Середа стане днем ​​компромісу – наберіться терпіння, і вислухайте претензії оточуючих. Справи любовні порадують стабільністю, але якщо занудьгуєте, у вихідні у вас з’явиться можливість виправити ситуацію: недільна романтична тусовка на природі – те, що треба.

РАК

Спускайтеся з небес на землю – на вас чекає багато цікавих занять, і витрачати час на мрії просто непристойно. У понеділок Ракам вдасться укласти кілька вигідних угод, а у вівторок ви познайомитеся з приємною і солідною людиною. Але не квапте події, і приймайте лише обдумані рішення. Конкуренти знаходяться в сплячці, і ви легко розберетеся з проблемами. У четвер доведеться битися з суперниками – ситуація на любовному фронті буде заплутаною. Зірки впевнені, що шанувальники залишаться при вас, головне, не втрачати оптимізму.

ЛЕВ

Ставте цілі і не бійтеся братися за складні і заплутані справи – на цьому тижні більшість Левів стануть надзвичайно щасливими. Але на початку тижня від активних дій зірки радять утриматися. Фінансові позиції стійкі, і грошові надходження будуть досить регулярними – брати приклад з олігархів Леви, звичайно, не зможуть, але на хліб з маслом і на новий гардероб капіталів вистачить.

ДІВА

Діви відчують занепокоєння і хвилювання. Але намагайтеся не відволікатися від службових проблем – вівторок і середа стануть особливо напруженими, і вам доведеться забути про особисті потреби. У четвер ситуація може змінитися, ваші ідеї, нарешті, втіляться в життя. Деякі Діви серйозно задумаються про зміну діяльності – потерпіть до п’ятниці, і обов’язково сходіть на розвідку. Вихідні бажано провести подалі від будинку.

ТЕРЕЗИ

Терезам доведеться пустити в хід всі свої дипломатичні прийоми. На початку тижня можливі поліпшення в сфері фінансів, проте планувати грандіозний шопінг ще рано. Вівторок і четвер підходять для великих вкладень, не виключені вигідні угоди з давніми і перевіреними партнерами. Для подорожей і розваг краще вибрати п’ятницю. У суботу і в неділю вам доведеться займатися вирішенням сімейних питань, причому самостійно.

СКОРПІОН

Будьте обачнішими у виборі слухачів – вашими ідеями цікавляться не тільки партнери. У вівторок Скорпіонів можуть втягнути в рішення чужих проблем, і ваша репутація опиниться під загрозою. У четвер деякі представники знаку отримають досить перспективні пропозиції від керівництва – не витрачайте час на з’ясування стосунків з колегами, і спробуйте зосередитися на поточних справах. Вихідні бажано провести поруч з обранцем.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям доведеться побувати і на важливих ділових заходах, і на світських тусовках. У понеділок слід побоюватися пліток. На середу зірки наворожили високий прибуток – недавно укладені угоди виявляться вдалими. На вихідні можна нічого не планувати – ідей у ​​ваших домочадців багато, і витратити час на себе не вдасться. Але це не привід для смутку – сімейні розваги нічим не гірші за  дружні або романтичні пригоди.

КОЗЕРІГ

Розширюйте кругозір і знаходьте час для творчої діяльності. У ці дні Козероги досягнуть своїх цілей, головне, не лінуватися, і не відмовлятися від вигідних пропозицій. Середа принесе фінансові бонуси, і багато представників знаку, нарешті, розберуться з боргами. У сфері особистих відносин ситуація непроста, але любовна лихоманка вам не загрожує. У вихідні Козероги можуть стати сентиментальними – не бійтеся, ніхто і не збирається вас ображати.

ВОДОЛІЙ

Тиждень налаштує вас на позитивний лад, і багато проблем будуть вирішуватися самі собою – в чудеса Водолії не повірять, але підтримку фортуни відчують. Період підходить для співпраці з діловими партнерами, можливо, вас відправлять у відрядження. У середу в поїздку бажано не вирушати, а ось четвер ніби створений для подорожей. У п’ятницю Водолії зуміють налагодити взаємини з літніми родичами. Ці березневі дні не дуже підходять для романтичних пригод.

РИБИ

На цьому тижні Риби можуть чекати премії. Покращення в фінансовій сфері не привід розкидатися грошима – від великих покупок бажано утриматися. У середу до вас за допомогою звернуться приятелі. У четвер Риби візьмуть участь в рекламних акціях – не соромтеся залучати до процесу впливових знайомих, серед ваших покровителів напевно знайдуться хлопці з корисними зв’язками. У сфері любовних відносин блат не знадобиться – від шанувальників не буде відбою.

zakarpatpost.net