Як закарпатська співачка зцілює піснями душі людей

Її називають золотим голосом Карпат та лицарем автентичної пісні. Талановита, харизматична, з незабутнім колоритним голосом артистка, яка не лише співає, але й відроджує старовинні закарпатські традиції Мирослава Копинець розповіла закарпатській газеті «НЕДІЛЯ» про те, що стало поштовхом для того, що вона дає благодійні концерти.

«Взагалі мені завжди хочеться бачити цей світ світлішим, чистішим, добрішим, – наголосила вона. – Щоб між людьми було більше любові, щоб усі пам’ятали, що ми Божі створіння і повинні свою місію виконувати гідно, бо наше життя – лише фрагмент чогось цілого, яке, поки ми тут, на землі, навіть збагнути не можемо.

Якщо Христос дав дві заповіді, сказав любити Бога і ближнього, ми повинні це робити. Ми ж не тварини, щоб думати тільки про себе, а свідомі створіння. Хоча й тварини часто здатні на дуже гуманні вчинки стосовно інших. Людина ж має нести світло у світ. А ми, закарпатці, нагороджені Всевишнім і природою, і багатим фольклором. Тож це треба цінувати. А благодійні концерти – це нормально. Адже мені талант теж безкоштовно дістався від предків. І цим фольклором треба рятувати душі людей.

Ну і в дитинстві таке виховання дали мені батьки. Вони завжди говорили, що треба робити безкорисні вчинки. Батько був письменником, допомагав молодим талантам, а мама все життя працювала з дітьми, вчила їх співати».

Приходьте на великий сольному концерт Мирослави Копинець в Ужгороді, який відбудеться в драмтеатрі 17 квітня. Початок о 19 годині.

Купуйте квитки у касі драмтеатру та в театральній касі ТЦ «Дастор».

Телефон для замовлення квитків: (099) 319-26-20

zakarpatpost.net