Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 15 березня

День на Закарпатті пройшов спокійно.

Сьогодні біля Хуста на Красному Полі пройшли урочистості з нагоди 79-ї річниці проголошення Карпатської України.

Закарпатські угорці нині також святкували, відзначали 170-ту річницю угорської революції та національно-визвольної боротьби 1848-1849 років.

«Ти що долбо*б?» Москаль у кліпі про українських політиків. Відео оприлюднило ТСН. У кліпі показано ляпи українських політиків, у тому числі колишніх. У «ролях» крім Москаля знімалися і Ляшко, і Аваков, і Азаров, і Янукович…

Репліки голови Закарпатської ОДА: «Ти що, добло*б?», «Ваша партія регіонів уже  затрахала усіх!» та інші.

Виявляється, кладовища також можуть стати центром туризму.

Принаймні, закарпатські. Так вважає відомий туризмознавець Федір Шандор. Зокрема, до він оприлюднив топ-5 цвинтарів, які можуть привабити гостей. До списку увійшли історичне кладовище Кальварій в Ужгороді, старе єврейське кладовище в Мукачеві, іудейське кладовище в ужгородському мікрорайоні Шахта, трансільванські човникові кладовища у Виноградівському районі Закарпаття, а також веселе кладовище “Деца у нотаря” (Ужгород).

Останнім часом про залізничний транспорт чути багато різних відгуків: одних не влаштовує якість, ціна, комфорт, інші ж навпаки вдоволені усім. Звичайно, до найвіддаленішого від столиці обласного центру України стільки рейсів, як до сусіднього Львова немає, але все одно їх достатньо. Тож яким є сервіс у поїздах, чи зручні вони? – пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

Журналіст закарпатської газети «НЕДІЛЯ» вирішив проінспектувати швидкісний поїзд №29/30 «Київ-Ужгород» і поділитися з читачами враженнями від поїздки протяжністю 811 кілометрів, а саме стільки займає відстань між двома містами за вказаним маршрутом.

Вулиці Корзо та Волошина в Ужгороді нагадують рови та окопи через відсутню місцями решітку на стічній каназізації. Місцями її немає і на площіТеатрільній, що взагалі є візитівкою Ужгорода і де завжди найбільше туристів. Решітки постійно крадуть шукачі металів, але за стільки років проблему вже давно можна було вирішити. Місцеві мешканці нарікають, що  ходити травмонебезпечно, у відкриті отвори можна провалитися.

Як розповів журналісту закарпатської газети «НЕДІЛЯ» ужгородець Дмитро Волощук, його дочка нещодавно мало не вивихнула ногу.

Стали відомі успішні жінки Закарпаття-2018

Газета «НЕДІЛЯ» підготувала унікальний проект про найуспішніших жінок Закарпаття, які є не лише відомими у області, але й допомагають досягти успіху іншим. У цьому році  проект «Успішні жінки Закарпаття» вийшов у новому форматі – спеціальним журналом. Новий проект «НЕДІЛІ» відкриває для людей надзвичайно цікаві імена успішних представниць різних сфер – як бізнесу, так і політики, науки, мистецтва, освіти та інших галузей, які можуть поділитися з іншими власними секретами свого визнання. Вони ж добре знають, якою є дорога до успіху. І ви вже можете дізнатися, хто вони, найбільш успішні жінки Закарпаття?

zakarpatpost.net