Стали відомі успішні жінки Закарпаття-2018

Закарпатська газета «НЕДІЛЯ» підготувала унікальний проект про найуспішніших жінок Закарпаття, які є не лише відомими у області, але й допомагають досягти успіху іншим.

У цьому році проект «Успішні жінки Закарпаття» вийшов у новому форматі – спеціальним журналом.

Раніше газета «НЕДІЛЯ» вже багаторазово презентувала закарпатцям імена найбільш успішних  жінок, які є еталоном і прикладом для наслідування іншим. Але цього разу – все набагато цікавіше.

Наш край справді багатий на талановитих  людей, на яскравих ініціативних особистостей, тож якщо у минулі роки проект включав  25 жінок, то зараз їх уже  55. Крім того, багато представниць прекрасної статі щоразу входить до числа ТОП-100, що виходить у рамках іншого проекту – «Впливові люди Закарпаття». Тож наразі жінок виокремлено у спеціальний журнал іншого успішного проекту газети «НЕДІЛЯ».

І це неймовірно! Це дійсно визначна подія для Закарпаття!

Новий проект «НЕДІЛІ» відкриває для людей надзвичайно цікаві імена успішних представниць різних сфер – як бізнесу, так і політики, науки, мистецтва, освіти та інших галузей, які можуть поділитися з іншими власними секретами свого визнання. Вони ж добре знають, якою є дорога до успіху. І ви вже можете дізнатися, хто вони, найбільш успішні жінки Закарпаття?

Журнал «Успішні жінки Закарпаття» купуйте у кіосках області або замовляйте за тел.: (050) 222-50-50.

zakarpatpost.net