Яка вартість автомобілів в Ужгороді в березні. Огляд цін

zakarpatpost.net продовжує знайомити читачів із ринком нерухомості та цінами на автомобілі в Ужгороді.

За даними газети «Закарпатські оголошення», ціни на автомобілі протягом останнього місяця майже не змінилися. Зате на ринку з’явилися нові  машини.

— Зараз машин дуже багато, при чому – різних. Це і з автосалонів, й із-за кордону, і старі вживані вітчизняні. Ціни – також на всі смаки, – зазначила головний редактор газети «Закарпатські оголошення» Мар’яна КРАВЧУК. – Ринок дуже перенасичений автомобілями на словацьких номерах, продається багато сільськогосподарської техніки, запчастин.

Серед транспортних засобів найбільшим попитом користуються мікроавтобуси, купують закарпатці переважно «Mercedes». Такі автомобілі, згідно з нашими даними, можна придбати за 9-60 тисяч євро. Також продаються різні моделі «FIAT» (ціни – від 40 до 250 тисяч гривень), «Volkswagen» (від 66 до 650 тисяч гривень), «Ford» ( від 30 до 300 тисяч гривень), «BMW» (від 34 до 540 тисяч гривень).

Але тут треба враховувати і вік, і стан, і модель машини, і комплектацію, і багато інших не менш важливих чинників, які впливають на вартість.

Є серед оголошень і раритетна «Чайка», і «Запорожець» 1984 року випуску. Та їхні господарі назвати ціни не забажали.

Дуже багато продають ВАЗів. Найстаріший з них 1981 року випуску, найновіший – 2000-го. Купити старого радянського «Жигуля» на ходу можна навіть за 10 тисяч гривень.

 zakarpatpost.net