АНОНС. Алкогольна трагедія закарпатської родини

Донька, яка була свідком трагедії, зізналася, що  бачила, як батько бив матір, пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

Обкладинка свіжого номера газети «НЕДІЛЯ»

Алкоголь не лише руйнує стосунки між людьми, але й часом відбирає життя. У стані сп’яніння деколи навіть спокійні за характером люди стають агресивними і здатними на непередбачувані вчинки. І найгірше, коли силу починають демонструвати чоловіки. Хоча виправдати жінок, які товаришують із «зеленим змієм», також важко. Подібна трагедія через спиртне трапилася на Рахівщині.

Була майже 17 година. Вечоріло. Микола традиційно повернувся додому напідпитку. Хотів повечеряти і лягти спати. Проте його громадянська дружина нічого не приготувала. Більше того, вона також була п’яною.

Зі Світланою у чоловіка була спільна 12-річна дочка. Дівчинка була залишена сам на сам зі своїми турботами. Нею батьки не надто переймалися. Їх не хвилювало, чи вона вчиться, чи сита, чим займається. Більше їх непокоїли власні амбіції та алкоголь. Крім того, жінка не вказала у документах співмешканця батьком дитини, тож доля доньки Миколі була фактично байдужою. Він навіть не був впевненим, що вона є його рідною дитиною.

Світлана не раз пиячила з чужими чоловіками і допивалась до напівнепритомності. Миколу це дратувало, він часто зчиняв скандали, хоча сам кращим не був. Він ревнував Світлану до своїх друзів і міг навіть руку на неї здійняти. Утім фізичні знущання вона терпіла, не пішла від чоловіка-тирана, не спробувала розпочати інше життя.

Того фатального вечора також усе було за звичним сценарієм. Докори, погрози, звинувачення. Микола несамовито кричав на дружину, мовляв, вона його зраджує, зловживає алкоголем. Світлана ж стверджувала, що пити почала через нього, через те, що живе у злиднях, що має такого непутнього чоловіка і що саме він є причиною того, що вона вкотре хильнула зайвого.

Микола справді ніде не працював, тож родина жила дуже бідно. Час від часу він їздив на заробітки до Росії, але все зароблене пропивав і зовсім не рахувався з тим, що його рідні люди голодують. Світлана також ніде не працювала, займалася виключно домашнім господарством, хоча частіше насправді зовсім нічим не займалася.

Цього разу Микола саме нещодавно повернувся з Росії. Заробив там близько 80 тисяч рублів. Гроші тримав вдома. Але коли їх перерахував, певної суми не виявив. Це ще більше розлютило чоловіка, він кинувся на Світлану з кулаками, адже вона вже кілька днів постіль пиячила зі своїми приятелями і логічно, що взяти гроші могла тільки вона.

Що сказав вбивця на суді? За що хотів позиватися з тещею? Що повідомила єдиний свідок -донька вбитої?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері закарпатської газети «НЕДІЛЯ».

Купуйте свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 16 березня.

zakarpatpost.net