Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 17 березня

Вихідний на Закарпатті пройшов насичено.

Чи завжди ми платимо за свої помилки? Відповісти на це питання закарпатська газета «НЕДІЛЯ» попросила людину, що вивчає кармологію,  педагога і журналіста Олесю МАРКОВИЧ.

“Загалом… це зовсім інший закон. Що ж таке карма? Із санскриту це слово означає «дія». Закон карми звучить не «око за око», а «причина і наслідок», – зазначила вона. – І це знаходимо практично в усіх релігіях світу. Навіть у філософії матеріалізму ми вчили закон причини і наслідку. Тобто, все те, що людина зробила, про що подумала і що сказала – це, свого роду, насіння. І воно через певний час проростає. Обов’язково!”

На Закарпатті почалося масове цвітіння первоцвітів, зокрема червонокнижних шафранів.Місцем однієї з найбільших популяцій шафрану Гейфеля є дендропарк “Березинка” у Мукачівському районі, де ці квіти займають загальну площу близько 12 гектарів.

На Закарпатті було відзнято кілька серій популярного шоу «Холостяк». Дівчатам дуже сподобалася природа нашого краю.

«Як Австрія», – сказала одна з них.

Утім без ексцесів не обійшлося. Одна з дівчат на ім’я Римма, зателефонувала сестрі і почала плакати. Тож під час перебування знімальної групи в одному з готелів Ужгорода, на проект завітали поліцейські.

Шлюбні тенденції в Ужгороді змінюються. Молодь останнім часом не надто поспішає під вінець. Та й статистика розлучень є не надто втішною. Тож якими були підсумки 2017-го? Скільки пар взяли шлюб за добу? Скільки в місті народилося немовлят? Які імена найпопулярніші? А як дітей найкраще називати? Закарпатська газета «НЕДІЛЯ» знайшла відповіді на всі ці питання.

zakarpatpost.net