Гороскоп на тиждень. 19 – 25 березня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Цей тиждень порадує нас не тільки березневим сонечком і гарною погодою – багатьох знаків зодіаку чекають сюрпризи в діловій і любовній сфері. З понеділка по середу можливі деякі проблеми в грошових справах, але причин для занепокоєння зірки не бачать – потрібно лише трішечки обмежити себе у витратах, і не брати участі в сумнівних авантюрах. Зате четвер принесе і вдалі угоди, і вигідні контракти – ось вона, справжня підтримка фортуни.

ОВЕН

Не жертвуйте часом, і не витрачайте сили на вирішення чужих проблем – в ці березневі дні у вас і своїх турбот більш ніж достатньо. У понеділок вас завалять цікавими, але складними завданнями, а у вівторок багатьом Овнам доведеться налагоджувати відносини з діловими партнерами.

У середу ви зможете розслабитися, і влаштувати собі одноденні канікули. Четвер хороший для заміських сімейних подорожей. Ну а вихідні підходять для нових знайомств і любовних зустрічей.

ТІЛЕЦЬ

Повторюйте про себе головне правило дипломатії – ніяких конфліктів і з’ясування стосунків. На цьому тижні вам доведеться бути майстрами компромісу – вашу нервову систему без кінця будуть випробовувати на міцність. Понеділок багатий на зустрічі з впливовими партнерами, а вівторок переповнений важливими угодами. Фінансові сюрпризи чекають Тельців в середу – чудесних грошових надходжень не буде, але премія майже у вас в кишені. У четвер і п’ятницю вам знадобиться інтуїція – очікується багато непростих і заплутаних ситуацій.

БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні Близнюки зможуть втілити свої ідеї, і ви отримаєте підтримку від впливових знайомих. Але в понеділок плани бажано не афішувати. Для вирішення фінансових питань найбільше підходить субота – миттєвого перетворення в багатіїв зірки не обіцяють, але грошова ситуація помітно покращиться. Шопінг бажано відкласти на вихідні – замість того, щоб витрачати, подумайте про вигідні вкладення коштів.

РАК

На цьому тижні вам доведеться займатися кількома справами одночасно. Вчіться планувати час, і не відволікайтеся на порожні розмови. Середовище сприятливе для налагодження особистих стосунків, особливо пощастить одиноким представникам знаку. Але не квапте події, щоб не наступити на улюблені граблі. Вихідні корисно провести на природі. І обов’язково знайдіть час для походів в гості – відвідайте родичів, і обговоріть останні новини з друзями.

ЛЕВ

Складуться вдалі умови для реалізації ідей і планів. Однак досягненням Львів раді не всі – в понеділок і у вівторок очікується вторгнення конкурентів. Цей весняний період хороший для офіційних зустрічей і переговорів – ваші ділові якості і природна чарівність творять чудеса. Але зваблювати партнерів Левам не доведеться – для цього у вас є шанувальники, які проявлять активність в четвер. Ставлення до грошей доведеться переглянути – період економії добігає кінця, і в ці вихідні у вас з’явиться можливість пожити на широку ногу.

ДІВА

Довіряйте інтуїції, і не бійтеся провалу – не помиляється, як відомо, той, хто нічого не робить. Тиждень сприятливий для кропіткої роботи, що вимагає уваги і старанності виконання. У вівторок вами зацікавиться керівництво, і вже в середу ви зможете розраховувати на надбавку до зарплати. Четвер багатий на всілякі спокуси і грошові пастки. У вихідні непогано організувати сімейний відпочинок далеко від дому.

ТЕРЕЗИ

Шукайте обхідні шляхи – деякі справи почнуть буксувати. Нічого серйозного, але підтримка друзів і товаришів по службі вам не завадить. З понеділка по середу Терези будуть зайняті налагодженням контактів із зарубіжними партнерами, і у вас з’явиться відмінний шанс блиснути талантами і професіоналізмом. У п’ятницю будьте готові до візиту гостей – вихідні пройдуть яскраво і весело, але заплановані посиденьки з друзями доведеться відкласти.

СКОРПІОН

Готуйтеся до сюрпризів. Понеділок ідеальний для фінансових угод. У середу Скорпіонам знадобляться дипломатичні таланти – не виключені розбіжності з колегами і керівництвом. На любовному фронті змін не передбачається. Головне, проаналізувати вчинки, скоєні в минулому, і підготуватися до зустрічі з давніми шанувальниками. Неділя підходить для неспішних занять господарством.

СТРІЛЕЦЬ

Вам доведеться побути філософами. До середини тижня Стрільці будуть близькі до економічної невразливості, але постарайтеся обійтися без сторонніх позик. У четвер очікуються цікаві і корисні знайомства з діловими партнерами, а п’ятниця багата на угоди і вигідні контракти. Але в вихідні бажано сконцентруватися на вирішенні сімейних проблем.

КОЗЕРІГ

Козероги зуміють обзавестися корисними і перспективними знайомствами. Але в понеділок від активних дій бажано утриматися, щоб не привернути до себе заздрісників і конкурентів. Середа стане днем ​​прийняття важливих рішень. Четвер хороший для грошових операцій – ви зможете пишатися своєю прозорливістю і винахідливістю. У вихідні Козерогам доведеться проявити ініціативу в сфері любовних взаємин – весняна депресія обранця затягнулася, і змінити ситуацію зможете тільки ви.

ВОДОЛІЙ

Не намагайтеся виявитися в декількох місцях одночасно, вчіться відпочивати. В цілому тиждень буде сприятливим, але у вівторок Водоліїв чекають зустрічі з давніми конкурентами. Суперники навряд чи зуміють нашкодити, але будьте пильні, і не вірте черговим обіцянкам – вам запропонують той же безкоштовний сир, тільки в красивій упаковці. З четверга по суботу Водолії будуть зайняті облаштуванням домашнього вогнища, і рішенням сімейних проблем . Неділя  ідеально підходить для відпочинку в колі друзів – все пройде тихо і мирно, головне, не згадувати минулі образи, і не з’ясовувати стосунки.

РИБИ

Майже весь тиждень пройде в активному діловому режимі – це відмінний період для заробітку і для вирішення кар’єрних питань. Але Рибам слід дотримуватися деяких правил – зірки рекомендують залишатися в тіні, рідше розповідати про свої плани. Конкуренти в ці весняні дні підуть у відпустку, і у Риб з’явиться непогана можливість блиснути талантами. У середу Риби можуть чекати поліпшень у фінансовій сфері, а четвер подарує кілька перспективних і корисних знайомств. П’ятниця принесе удачу в сфері сім’ї та любовних стосунків.

zakarpatpost.net