Хто вони, успішні жінки Закарпаття-2018

Впливові, успішні, впізнавані. Таких жінок на Закарпатті багато.

Закарпатська газета «НЕДІЛЯ» підготувала унікальний проект про найбільш відомих представниць прекрасної половини  нашого краю «Успішні жінки Закарпаття», який вийшов у новому форматі – спеціальним журналом.

«Ми хочемо показати вам, що в патріархальному краї жінки залишаються основним чинником успіху соціуму: у політиці, бізнесі, медицині, творчості. Вони уособлюють кращі людські риси: незламність духу, принциповість, активність, незалежність. І при цьому залишаються милосердними, чуйними і, безсумнівно, прекрасними!

Умовний список із кількох десятків прізвищ можна продовжувати без ліку! У кожного, хто взявся би його складати, він був би свій. Ми свідомо не претендували на визначення рейтингу прекрасної статі і не беремо на себе сміливість наполягати на його об’єктивності. Ми брали до уваги, в першу чергу, згадуваність цих імен у медіа і, зовсім трішки – врахували свої симпатії», – йдеться у передмові до видання.

Новий проект «НЕДІЛІ» дійсно відкриває для людей 55 надзвичайно цікавих імен успішних представниць різних сфер – як бізнесу, так і політики, науки, мистецтва, освіти та інших галузей, які можуть поділитися з іншими власними секретами свого визнання. Вони ж добре знають, якою є дорога до успіху. І ви вже можете дізнатися, хто вони, найбільш успішні жінки Закарпаття.

Журнал «Успішні жінки Закарпаття» купуйте у кіосках області або замовляйте за тел.: (050) 222-50-50.

zakarpatpost.net