Закарпатська співачка розповіла, як потрапити на велику сцену без грошей

Неординарна, харизматична, надзвичайно талановита, з просто вражаючими вокальними даними співачка незабаром дасть в Ужгороді великий сольний концерт.

Мирослава КОПИНЕЦЬ розповіла читачам закарпатської газети «НЕДІЛЯ» про те, чи можна потрапити на велику сцену без грошей.

Кажуть, що на велику сцену без грошей не пустять. Це так? І чи багато капіталовкладень потребує музика?

Можна «пробитися» й без грошей… та в людини має бути не просто великий талант, але й наполегливість, цілеспрямованість, треба активно їздити на конкурси, фестивалі. Отже, гроші усе ж потрібні.

Крім того, аби щось записати, теж не обійтися без певних капіталовкладень. Не раз потрібно у чомусь собі відмовляти і  шукати фінанси на творчість. Я теж так робила. Просто боялася, щоб пісні не пропали, бо носієм деяких із них була лише я. Їх передала мені мама. Якби я їх аудіо не записала, їх би ніхто не записав. Деколи для цього навіть кредити брала. Але воно того варте. Бо пісня деколи важливіша, ніж шматок хліба. Хліб ми їмо щодня, а мистецтво – вічне.

Приходьте на великий сольному концерт Мирослави Копинець в Ужгороді, який відбудеться в драмтеатрі 17 квітня. Початок о 19 годині.

Купуйте квитки у касі драмтеатру та в театральній касі ТЦ «Дастор».

Телефон для замовлення квитків: (099) 319-26-20

zakarpatpost.net