Закарпатців закликають проголосувати за чарівну землячку

28-річна Марина Платзер з Мукачева стала учасницею конкурсу “Miss Travel Ukraine 2018”.

Основною місією конкурсу «Miss Travel Ukraine» є розвиток туризму в Україні та визнання краси жінок, які працюють у туристичній сфері.

Отже, наша землячка вирішила позмагатись за корону переможниці.

“Якщо коротко про себе- то я творча людина і мені до душі кулінарія та різні види хенд-мейду, які потребують терпіння, креативності та ретельного обдумування: декупаж, виготовлення листівок, прикрас та картин зі всього, що трапляється ‘під руку’. Саме ці речі є відпочинком для душі та голови від щоденних турбот. Також я щаслива мама і мій син спонукає мене до пошуку нових ідей, шляхів самовдосконалення та самореалізації”,-розповіла дівчина про себе.

Голосування розпочалося з 19 березня і триватиме до 2 квітня.

20 дівчат стануть учасницями фіналу, який відбудеться в травні, за традицією — за кордоном. Фіналістками стануть 15 учасниць, профілі яких отримали найбільшу кількість голосів в результаті відкритого голосування на сайті конкурсу, 1 учасниця, профіль, якій зібрав найбільшу кількість репостів в Facebook, та 4 учасниці — вибір почесного журі.

Кожну з фіналісток чекає звання Miss і подарунки, але тільки одна стане володаркою головного призу — корони Miss Travel Ukraine 2018 і 5000 доларів, обіцяють організатори.

Проголосувати за Марину можна так :
▶️ Пройдіть за посиланням http://misstourism.tpg.ua/rating/model/marina-platzer/
▶️ Натисніть «Проголосовать» та авторизуйтесь на сайті через запропоновані соціальні мережі
▶️ Після цього вкажіть свій діючий номер телефону, відразу отримаєте смс-повідомлення з кодом, який потрібно ввести в зазначене поле
▶️ Все- Ваш голос зарахований❤️

Підтримаймо своїх!