Чому гість зарізав закарпатця сокирою?

За фактом жорстокого вбивства, що трапилося днями на Міжгірщині, місцеві правоохоронці розпочали слідство. Підозрюваного у вчиненні злочину затримали у порядку статті 208 КПК України

Про це повідомляє Закарпатська поліція.

З повідомленням про виявлене тіло свого брата до поліції звернулася 49-річна мешканка села Присліп. Жінка прийшла до свого самотнього родича додому і виявила його мертвим на домогосподарстві.

За викликом виїхали керівники відділення, слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції, а також сектор кримінальної поліції Міжгірського відділення. На місці злочину вони виявили тіло 47-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. Провівши ряд оперативних заходів, поліцейські розшукали особу, причетну до скоєння особливо тяжкого злочину. Правоохоронці з’ясували, що 19 березня, близько 21:00, потерпілий разом зі своїм товаришем відпочивали за місцем проживання загиблого. На фоні раптово виниклих неприязних стосунків, між власником будинку та його 32-річним гостем, трапився конфлікт. У ході сварки останній схопив до рук сокиру та умисно кілька разів вдарив 47-річного по різних ділянках тіла та голови. Травми, отримані потерпілим, виявилися несумісні з життям, він загинув на місці інциденту.

Фігуранта оперативно розшукали. Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні злочину за статтею 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство та затримали у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідство у справі триває.

zakarpatpost.net