Відбірну свіжу малину вже продають в Ужгороді по 800 гривень

Малина ранньою весною, коли все Закарпаття у полоні холодів, коли підсніжники засипані снігом виглядає так само екзотично, як і заокеанські тропічні фрукти. Але в Ужгороді купити можна все. Продають малину на ринку на Корятовича.

Журналіст закарпатської газети «НЕДІЛЯ»  знайшов червоні плоди по 800 гривень за кілограм. Справді, ціна висока. Тим більше, що в морозильних камерах багатьох закарпатських ґаздинь таке добро є ще з осені. Утім, кому хочеться поласувати свіжою малиною, можна придбати й менші упаковки, по 100 грамів.

Говорити про корисні властивості плодів можна довго, адже вони містять цілий комплекс вітамінів і  вважається справжньою домашньою аптечкою.

Колись турботливі бабусі саме природними ліками зміцнювали імунітет та лікували малюків, не використовуючи хімію, як  зараз.

Фруктотерапією поновлювали сили  навіть у античні часи римляни та греки. Крім того, малина допомагає зберегти молодість, пружність шкіри і рівний колір обличчя. Вона містить багато міді, що  входить до складу більшості антидепресантів. Тому їсти малину можна жменями і почуватися при цьому справді щасливими.

zakarpatpost.net