Якою буде сьогодні, 22 березня, погода на Закарпатті. Чи переможе холод друга зустріч весни?

Сьогодні на Закарпатті буде найхолодніший  день тижня. 

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде -9, удень – +2 градуси. Увесь час  небо буде ясним, й хмари не затьмарять його до кінця дня. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде -17, удень – -1 градус.

Вночі небо  – ясне, і залишатиметься таким майже весь день, а ввечері його затягнуть хмари. Без опадів.

У Волівці – -16 уночі і  0 градусів удень. У Воловці з самого ранку погода буде ясною, але ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів.

У Сваляві – -17 уночі і  0 градусів удень. Вночі небо у Сваляві – ясне, і залишатиметься таким майже весь день, а ввечері його затягнуть хмари. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме -14, денна – -1 градус. У Тячеві ясна погода може ввечері змінитися на хмарну. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме -10, денна – +2. У Перечині у цей день небо буде ясним до самого пізнього вечора. Без опадів.

У Великому Березному – вночі -17, удень – 0 градусів. У Великому Березному у цей день небо буде ясним до самого пізнього вечора. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі – -11, удень – +1. Небо  буде ясним увесь день, лише ввечері воно затягнеться хмарами. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  -19, вдень – 0 градусів. Майже весь день у Міжгір’ї небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з’являться перші хмари. Без опадів.

У Рахові буде уночі -16, вдень температура підніметься до -2 градуси. Вранці та вдень у Рахові буде триматися ясна погода, а ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів.

22 березня відзначається день пам’яті 40 мучеників, у Севастійському озері замучених. Це друга зустріч весни (перша на Масляну). Якщо плиска прилетіла, то річка через 12 днів скресне; приліт жайворонка передвіщав тепло; зяблик – холод.

zakarpatpost.net