Чим закарпатська співачка вразила Костянтина Меладзе

Її віртуозний спів зачаровує, нагадує магічне дійство, оповите Закарпатськими легендами. Кожна її пісня – це окрема історія, якою можна насолоджуватися вічність, пройматися кожною ноткою, або плакати від глибини змісту.

Вона нагадує лісову мавку, яка збирає поміж столітніми дубами чар-зілля і співає… а музика її душі зцілює кожного, хто відчуває духовну спрагу.

Такого унікального голосу немає більше ні в кого на Закарпатті. Закарпатська ентодіва, цариця нео-автентики, богиня пісні нового формату, в якій поєднуються відлуння минулого та  енергетика сучасності, солістка Заслуженого академічного Закарпатського народного хору та переможниця багатьох музичних конкурсів Мирослава КОПИНЕЦЬ у прес-центрі газети «НЕДІЛЯ» розповіла про свій шлях до успіху, поділилася дитячими згадками та потаємними мріями.

Пані Мирославо, Ви були учасницею «Голосу країни». Які враження, які спогади, що можете розказати про це шоу?

Коли нас відбирали ще до ефірів, учасників було тисячі. У кожного був номер. Нам розписали, хто в який день має співати і мені прийшов лист на електронку, коли повинна була з’явитися.  На попередніх прослухуваннях був присутній Костянтин Меладзе. Він справив на мене дуже позитивне враження, від нього йде надзвичайно позитивна енергетика, якийсь спокій. Коли я його побачила, навіть боятися перестала, з’явилася впевненість. Співала одну під фонограму, іншу – acapella. Це його здивувало, такі мотиви він чув вперше. Я виконувала пісні Боржавської долини. Коли він на мене глянув, одразу зрозуміла, що пройшла.  Вийшла звідти як переможець і всі мене питають: «Ну що?». Відповідаю: «Не знаю», бо нам зразу нічого не казали. А далі прийшов лист, у якому було вказано, коли треба приїхати на наступний етап. Я приїхала. Це вже були сліпі прослуховування. Там усе було продумано. Я подружилася з одним із наших координаторів. Мені всі симпатизували, такий спів був для них диковинкою.

Виступала у довгій льняній сукні, шерстяних шкарпетках та постолах. Із суддями ніхто не мав права контактувати, щоб не було, що хтось проходить по знайомству. Все справді відбувається чесно.

Незважаючи на те, що шоу я покинула, після виступу зал аплодував мені стоячи. Це мене дуже приємно вразило. До того ж тренери дуже схвально відгукувалися про мою творчість.

 

Приходьте на великий сольному концерт Мирослави Копинець в Ужгороді, який відбудеться в драмтеатрі 17 квітня. Початок о 19 годині.

Купуйте квитки у касі драмтеатру та в театральній касі ТЦ «Дастор».

Телефон для замовлення квитків: (099) 319-26-20

zakarpatpost.net