Яку роботу найлегше знайти на Закарпатті? Основні професії

Зараз пошук роботи є одним з найбільш актуальних питань для багатьох закарпатців.

Адже що може бути для людини кращим, ніж робити те,  що їй подобається і отримувати за це гідну винагороду. Проте багато хто з закарпатців або не має улюбленої роботи, або його не задовольняє заробітна плата. З іншого боку часто роботодавцям не вдається знайти хороших фахівців відповідного профілю. Робота в нашому житті – головний критерій достатку і стабільності. Але де ж її шукати? Про це найбільше головний редактор газети «Робота та навчання» Оксана ОСТРОВЕРХ.

Адже вже більше десятиліття найлегший спосіб знайти роботу в Ужгороді та на Закарпатті – через газету «Робота та навчання».

— Це – єдине на Закарпатті  спеціалізоване видання, яке допомагає знайти як роботу, так і працівників, причому – не тільки у нас, – наголосила вона. –  Серед  актуальних оголошень є пропозиції як із Закарпаття, інших областей  України, так із-за кордону. Важливо, що газета дешева і коштує всього 2 гривні. Тобто, людина, яка шукає роботу, може знайти її практично безкоштовно, та й на пропозицій сторінках видання завжди багато, тож можна підібрати навіть кілька варіантів. Щодо вакансій, то найбільшим попитом користуються кухарі, офіціанти, торгові агенти, швачки, продавці, будівельники та різноробочі.

 zakarpatpost.net