Гороскоп на тиждень. 26 березня – 1 квітня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Цей тиждень подарує багато цікавих подій і дивних ситуацій. Підказки внутрішнього голосу знадобляться при рішенні фінансових і житлових проблем – з понеділка по середу. Четвер ідеальний для сімейного шопінгу. Вихідні бажано заповнити домашніми справами, або відсвяткувати останні дні березня на природі.

ОВЕН

Займіться вирішенням проблем, і не шукайте відмовки – на цьому тижні у вашому житті немає місця ліні. У вівторок і в середу вам знадобиться терпіння – в стосунках з колегами можуть виникнути розбіжності. Не переживайте, адже в четвер ситуація помітно покращиться, і товариші по службі почнуть радитися з Овнами з кожного приводу. Особисте життя сяє і іскриться, але справжні веселощі почнуться першого квітня.

ТІЛЕЦЬ

Ділові партнери в кінці березня порадують вас цікавими пропозиціями про співпрацю, наприклад, в п’ятницю Тельцям вдасться укласти кілька вигідних і досить перспективних контрактів. Робота відсуне домашні турботи на другий план, але в суботу Тельці зможуть зайнятися вирішенням побутових проблем. Веселе першоквітневе свято бажано відзначити в колі друзів і родичів.

БЛИЗНЮКИ

У понеділок Близнюки зможуть налагодити відносини з керівництвом, можливо, ваші професійні якості зацікавлять нових ділових партнерів – чекайте поліпшень у фінансовій сфері, не виключена підтримка з боку впливових персон. Але з важливими справами бажано розібратися до четверга, адже потім вам буде не до службових проблем. На горизонті можуть намалюватися старі шанувальники, і в п’ятницю і суботу Близнюкам доведеться відвідати масу розважальних і романтичних заходів.

РАК

Цей період подарує можливість для чергового творчого злету – ідеї Раків сподобаються і колегам, і діловим партнерам. У середу очікуються великі витрати – намагайтеся контролювати їх. У четвер слід скористатися своїми зв’язками – покровителі з радістю нададуть матеріальну допомогу. В кінці тижня про вас згадають старі друзі – придумайте першоквітневий жарт, але постарайтеся не перегинати палицю, і не залучайте товаришів в надто ризиковані авантюри.

ЛЕВ

Леви перетворяться на справжніх грошових везунчиків. Однак від серйозних витрат зірки радять утриматися – шопінг, влаштований в понеділок або вівторок, виявиться безглуздим, і ви можете накупити масу дорогих і непотрібних речей. Краще притримайте фінанси хоча б до четверга. П’ятниця підходить для ділових відряджень. Неділю проведіть із друзями. Але не пробуйте частування, які принесуть турботливі візитери-жартівники.

ДІВА

Не спокушайтеся надто привабливими пропозиціями партнерів – на цьому тижні компаньйони можуть вести нечесну гру. У середу ситуація в професійній сфері покращиться. Четвер ідеальний для Дів, зайнятих творчою працею – ваші ідеї геніальні, і з цим погодяться навіть конкуренти. У п’ятницю бажано подумати про рідних. Розважальні заходи, намічені на неділю, доведеться відкоригувати – навколо суцільні гумористи.

ТЕРЕЗИ

Понеділок буде складним в професійному плані , так що наберіться терпіння. Вівторок багатий на фінансові сюрпризи – Терезам запропонують кілька цікавих варіантів підробітку. Але не поспішайте приймати важливі рішення, і зверніться за підтримкою до фахівців. У романтичній сфері змін не очікується, однак в п’ятницю у вас з’явиться привід для хвилювань – в житті Терезів з’являться шанувальники з далекого минулого. Беріть приклад зі своїх друзів, і будьте оптимістами.

СКОРПІОН

Контроль над емоціями це добре, але спробуйте бути більш відкритими і щирими. Вівторок хороший для роботи з документами, ну, а в середу Скорпіонам вдасться заручитися підтримкою впливових знайомих – корисні зв’язки знадобляться в професійній і фінансовій сфері. В кінці тижня ділову активність бажано знизити – підготуйтеся до першого квітня, і не забудьте запросити на вечір гумору своїх приятелів. У неділю можуть нагрянути шанувальники – відмінний привід поговорити про життя, і обговорити плани на найближче майбутнє.

СТРІЛЕЦЬ

Зосередьтеся на своїх обов’язках – начальство в ці дні стане вимогливим і прискіпливим. На середу зірки радять нічого не планувати – можливо, вас відправлять в ділове відрядження. У п’ятницю Стрільців може схвилювати ситуація у фінансовій сфері – нічого серйозного не станеться, однак можлива активність серед конкурентів. На любовному фронті очікуються зміни – спробуйте позбутися від егоїзму, і частіше цікавтеся проблемами обранця. Недільний день можна поєднати з сімейними заходами на природі .

КОЗЕРІГ

Готуйтеся до зустрічі гостей. Особливо багатою на візити стане субота. Але у вівторок на першому місці повинні стояти справи і службові турботи – професійне життя важливіше за все. Цей період подарує поліпшення у фінансовій сфері. Вихідні по праву ваші, але усамітнитися не вийде, адже у шанувальників зовсім інші плани.

ВОДОЛІЙ

Вам потрібно набратися терпіння, не реагувати на витівки товаришів по службі. Напружена обстановка на роботі не повинна стати причиною для смутку – залишайтеся оптимістами, і везіння чекатиме на вас в усіх сферах життя. Найцікавіші події відбудуться в четвер – ваші ідеї припадуть до душі багатьом діловим партнерам. На любовному фронті тихо, але на неділю зірки приготували кілька сюрпризів. Правда, романтичні жарти шанувальників можуть здатися занадто дурними – намагайтеся не критикувати залицяльників, і посміхайтеся хоча б із ввічливості.

РИБИ

Понеділок ідеальний для колективної праці, а ось в середу Рибам захочеться усамітнитися. Є шанс знайти роботу на дому, тільки не приймайте необдуманих рішень. В кінці тижня очікується цікава ділова поїздка,  Риби отримають кілька вигідних пропозицій. Вихідні дні бажано провести поруч з домочадцями. І не залишайте без нагляду залицяльників , вони стануть занадто нервовими, і тільки ваші жарти зможуть підняти їм настрій. Неділя підходить і для прийому гостей – ваші кулінарні таланти, нарешті, оцінять.