26-річна мати Максима Шевері, що помер від голоду, не була навіть на похороні дитини

За фактом смерті 2-річного Максима Шевері із села Дротинці Виноградівського району Закарпаття поліція відкрила кримінальне провадження.

Загибель дитини розслідують як умисне вбивство, проте підозру ще нікому не оголосили. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла начальник відділу комунікації поліції області Тетяна Щоголева.

“Відомості за фактом смерті дворічної дитини внесено за статтею “умисне убивство”. Наразі тривають необхідні експертизи, які дозволять встановити остаточну причину смерті хлопчика. Результати можуть бути відомі у середині квітня. До встановлення всіх обставин трагічного інциденту всі фігуранти у справі проходять як свідки”, — повідомила Щоголева.

У селі ж кажуть, у медичному висновку, який видали перед похороном, вказано, що хлопчик помер від голоду. Стан старшої дитини, 5-річної Карини, задовільний. Зараз вона вдома з батьком. 26-річна мати дітей після смерті сина в селі не з’являлася і навіть не була на похороні дитини.

Вночі 19 березня у Дротинцях в одному з будинків знайшли мертвим 2-річного хлопчика. Вдома був із 5-річною сестрою. Батько був на заробітках, а мати на кілька днів покинула дітей.