Гороскоп на тиждень. 2 – 8 квітня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Тиждень пройде відносно спокійно. Правда, в понеділок і в середу очікується виникнення конфліктних ситуацій – слід пам’ятати, що хороші стосунки потрібно підтримувати не тільки з близькими людьми, але і з начальством, і колегами. Четвер ідеальний для подорожей та ділових відряджень, а в п’ятницю – хороший час для того, щоб насолодитися спілкуванням з друзями. Вихідні бажано провести на природі. Субота і неділя підходять і для сімейного шопінгу.

ОВЕН

Менше емоцій, і більше здорового глузду. У понеділок зірки радять подбати про свої капітали, можливо, вам вдасться поліпшити фінансову ситуацію. Вівторок хороший для зустрічей з діловими партнерами – постарайтеся подолати скромність, і розкажіть про свої плани впливовим знайомим. Але від неформального спілкування з важливими людьми зірки радять утриматися – для цієї мети у вас є друзі, які чекають, не дочекаються настання п’ятниці. Вихідні підходять для подорожей.

ТІЛЕЦЬ

Не поринайте в чужі проблеми – на цьому тижні у вас і своїх справ більш ніж достатньо. У вівторок можуть нагрянути перевірки. Переживати Тельцям нема про що, навпаки – у вас з’явиться багато приводів для радості. Начальство оцінить ваше завзяття, і постарається віддячити. У четвер Тельці зможуть розслабитися, займіться втіленням творчих планів. У вихідні вас потягне на любовні авантюри, але спілкування з родичами скасувати не вдасться.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки зможуть ретельно проаналізувати ситуацію і скласти плани на майбутнє. На вівторок небесні світила пророкують приємні сюрпризи в сфері фінансів, а от середа подарує нові зустрічі і знайомства з діловими людьми – зірки впевнені, що костюм бізнесмена вам до лиця. На любовному фронті настане період затишшя, але у вихідні все може змінитися – можливо, ви з’ясуєте імена ваших таємних шанувальників.

РАК

Раки можуть розслабитися і забути про розбіжності з колегами і керівництвом – конфліктні ситуації залишаться в минулому. Але в середу варто прислухатися до внутрішнього голосу. У рішенні фінансових проблем кращими помічниками стануть друзі. Суботу можна назвати днем ​​сюрпризів, але багато чого буде залежати від вашої ініціативності. Намагайтеся відвідати всі заходи, на які вас запросили, але перед цим поновіть гардероб – якщо блищати, так по повній програмі.

ЛЕВ

Левам слід звернути увагу на доленосні підказки – знаки всюди, головне, довіряти інтуїції. У вівторок вас завалять важливими і відповідальними справами. Четвер пройде зі знаком плюс, якщо Леви присвятять час вирішенню фінансових питань. В сумнівні авантюри зірки радять не вплутуватися. Найсприятливішим днем ​​ стане п’ятниця – відірвіться, як слід, ви на це заслужили.

ДІВА

Задайтесь метою себе побалувати, і тиждень пройде яскраво й весело. Звичайно, відкрутитися від роботи Дівам не вдасться, але всі професійні проблеми ви будете вирішувати легко. У середу чекайте цікавих пропозицій про співпрацю. Для фінансових подвигів підходить субота – з усіма угодами і контракти виявляться вигідними. П’ятниця стане днем ​​любовних експериментів, але вигадуючи нові сюрпризи, не забувайте про потреби обранця.

ТЕРЕЗИ

Зірки радять Терезам позбавитися від деяких забобонів – якщо в понеділок на шляху виникли чорні коти, це не означає, що ви повинні прогуляти роботу. У рішенні фінансових питань Терезам знадобляться помічники – зверніться за підтримкою до родичів. В четвер можливі складнощі бюрократичного характеру – не намагайтеся зламати систему, і наберіться терпіння. Вихідні ніби створені для налагодження відносин з шанувальниками.

СКОРПІОН

Скорпіонів чекають серйозні зміни в професійному житті – ви можете розраховувати на прихильність начальства, і сподіватися на премію або нову посаду. У вівторок і середу можливі службові перевірки – вам приховувати нічого, але підстраховка не завадить. У четвер активізуються ваші конкуренти, але причин для занепокоєння зірки не бачать. У суботу Скорпіонам захочеться змінити картинку – нові враження живуть в лісі. Можете перевірити, і влаштувати дружню або сімейну прогулянку.

СТРІЛЕЦЬ

У понеділок Стрільцям вдасться розібратися зі складними професійними питаннями, а у вівторок ви легко донесете свої ідеї до товаришів по службі і нових ділових партнерів. Але ось четвер може стати заплутаним у фінансовому відношенні – Стрільців завалять вигідними і спокусливими пропозиціями, і зробити правильний вибір буде не так-то просто. У вихідні очікуються знайомства з представниками протилежної статі. Але, що добре для вільних Стрільців, то проблемно для сімейних представників знаку – бережіть нерви обранця, дозуйте романтичні розваги.

КОЗЕРІГ

Козероги зуміють розібратися з давніми і тривалими проблемами. Зірки радять не пропадати цілодобово на роботі, і знаходити час для відпочинку, і спілкування з родичами. У середу в вашій підтримці потребуватимуть друзі, можливо, вам доведеться відкоригувати плани. Четвер багатий на різноманітні зустрічі та знайомства. Суботу бажано присвятити вирішенню сімейних питань. На першому місці побутові клопоти – без Козерогів і посуд не миється, і підлоги не підмітають. Розважальні заходи можна перенести на неділю, заодно і грошенят підкопи.

ВОДОЛІЙ

У понеділок Водолії стануть прикладом для наслідування, але грайте роль лідера, і не забувайте прислухатися до думки товаришів по службі. У середу доведеться пошукати компроміс – ділові партнери будуть незговірливими. Тиждень вдалий для налагодження стосунків із протилежною статтю. У четвер на горизонті з’являться шанувальники з минулого, а в п’ятницю Водоліїв чекає знайомство з продовженням – має ж вам колись повезти. Неділю бажано провести поруч з родичами.

РИБИ

Будьте відкриті новому досвіду. У понеділок Риб чекають на курсах підвищення кваліфікації, а середовище підходить для відвідування тренінгів і семінарів. П’ятницю корисно присвятити вирішенню фінансових проблем. Ідеї ​​Риб втіляться в життя, головне, не вплутуватися в ризиковані авантюри, і не довіряти симпатичним незнайомцям. Благодійні акції, заплановані на вихідні, пройдуть вдало, але Рибам слід набратися терпіння – не виключені затримки бюрократичного характеру. Неділя ідеально підходить для налагодження стосунків з обранцем і домочадцями. Але Рибам знадобиться чимало фантазії – родичів уже нічим не здивувати.

zakarpatpost.net