В Ужгороді поселилися племена долини Омо

Руїни закинутого містечка, або територія відчуження… Коробки, залишки одягу, дерев’яні та картонні ящики, пляшки, відра, викинуті меблі, дошки, лопати….

Неподалік від головних транспортних воріт Закарпаття – автовокзалу, точніше – всього за 50 метрів від нього,  перед очима туристів протягається величезний сміттєвий килим. Навіть килимом назвати цю ділянку столиці Закарпаття важко. Це скоріше вонанагадує велетенське поселення первісних людей, щоправда з елементами сучасності.

Хто наніс сюди стільки мотлоху – невідомо, але розміри звалища вражають. Просто не вкладається в голові, як це може бути в людній частині Ужгорода. Потрапивши сюди, складається враження, що це інше місто, інша реальність.

Невже в Ужгороді поселилися племена долини Омо. Цей народ відомий світу через те, що збирає різне побутове сміття. Щоправда, не просто так, а задля раціонального використання. З непотребу вони роблять собі різні прикраси. Можливо, нам справді потрібно запросити до себе племена Бану, аби вони розчистили захаращену і занедбану територію від тон закарпатського мотлоху.