Показали гостинність. На Закарпатті обікрали іноземця

До ранку працівники поліції Ужгородського районного відділення та управління поліції охорони встановили трьох осіб з різних областей, які у прикордонному Чопі о 4 годині пограбували іноземця.

Про це повідомив відділ  комунікації Закарпатської поліції.

Сьогодні, 7 квітня, о 4:26 на службу «102» надійшло повідомлення про грабіж від продавця в цілодобовому магазині в місті Чоп Ужгородського району.

Жінка розповіла про те, що невідомі особи пограбували іноземця, громадянина країни Європейського Союзу. Менше години знадобилося працівникам сектору патрульної поліції Ужгородського районного відділення спільно з Управлянням поліції охорони, щоб встановити особи двох із трьох грабіжників 29-річного іноземця. Ними виявилися 22-річний волинянин та 23-річний житель Рівненської області.

Правоохоронці з’ясували, що ввечері іноземець познайомився з трьома молодими чоловіками, відпочивав з ними в одному із закладів громадського харчування Чопа. Коли ж потерпілий пішов на залізничний вокзал, нові приятелі штовхнули його та забрали гаманець, де знаходилися 60 євро, 1500 гривень, картки, водійське посвідчення та квиток на потяг.

Працівники поліції до ранку встановили і третього учасника грабежу – 27-річного жителя Житомирської області. Крім цього, правоохоронці знайшли місце, куди грабіжники викинули гаманець з документами.

В діях правопорушників вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 196 ККУ, тобто грабіж, вчинений групою осіб. Завдяки оперативній та злагодженій роботі працівників Управління поліції охорони та співробітників Ужгородського районного відділення поліції всі троє грабіжників зараз знаходяться в поліції. З ними проводяться першочергові слідчі дії, правоохоронці працюють над тим, щоб у найкоротші строки повідомити їм про підозру та обрати міру запобіжного заходу.