Якою буде сьогодні, 8 квітня, погода на Закарпатті. Що напророкує схід сонця?

Пасхальна ніч на Закарпатті буде досить холодною, але вдень повітря прогріється.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +13, удень – +21 градус. Вранці  небо буде знаходитися у полоні хмар, але у другій половині дня повністю від них очиститься. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +8, удень – +21 градус. Досвітні хмари звільнять вранці небо від своєї присутності, але вдень ненадовго з’являться, щоб ввечері знову зникнути. Без опадів.

У Волівці – +6 уночі і  +19 градусів удень. Протягом усього дня погода у Воловці буде похмурою. Без опадів.

У Сваляві – +7 уночі і  +19 градусів удень. Весь день у Сваляві буде ясним, тільки вранці ненадовго небо вкриється хмарами. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме +8, денна – +21 градус. У Тячеві очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме +13, денна – +21. Ранок у Перечині буде похмурим, але вдень небо проясниться, та ясна погода утримається до пізнього вечора. Без опадів

У Великому Березному – вночі +8, удень – +20 градусів.

У Великому Березному похмурою погода буде тільки вранці, а день та вечір обіцяють бути безхмарними. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі – +10, удень – +21. Увесь день  небо буде ясним, й хмари не затьмарять його до кінця дня. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  +4, вдень – +19 градусів. Ранкові хмари протримаються недовго – вдень та ввечері у Міжгір’ї очікується ясна погода. Без опадів.

У Рахові буде уночі 0, вдень температура підніметься до +16 градуса. Вранці небо у Рахові буде ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня. Без опадів.

8 квітня відзначається Собор Архангела Гавриїла і вшановується пам’ять преподобного Василя Нового. Жінки ж у цей день закінчували останню пряжу, а тим, хто продовжував прясти, казали: “Не піде про запас”. Якщо у цей день схід сонця світлий, значить скоро сніг повністю зійде. Наші пращури примітили, яка погода 8 квітня – така вона буде 8 жовтня, і навпаки.

zakarpatpost.net