На Закарпатті біля ресторану побилися й пострілялися

Ввечері, на лінію “102” надійшло повідомлення від відвідувачів ресторану у Мукачеві про те, що невідомі особи зайшли до приміщення закладу і вчинили сварку з відвідувачами.

Також заявник повідомив, що молоді люди мали при собі пістолет та ніж.

На місце події за викликом прибули поліцейські, які встановили, що між двома відвідувачами розважального закладу та трьома невідомими особами на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків виникла сварка.

В результаті конфлікту, молоді хлопці нанесли двом відвідувачам, 25-літнім мешканцям селі Верхня Визниця Мукачівського району, тілесні ушкодження із застосуванням пістолету для відстрілу гумових куль та ножем. Після бійки причетні до злочину хлопці втекли.

В ході розслідування правоохоронці кримінальної поліції Мукачева встановили осіб, які обґрунтовано підозрюються у хуліганстві. Ними виявились двоє мешканців села Клячаново, віком 18 та 20 років та 24-річний мешканець районного центру. Травматичний пістолет та розкладний ніж, якими було спричинено непроникаючі тілесні ушкодження, слідчі вилучили.

За даним фактом у поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ, тобто хуліганство із застосуванням зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. У справі триває розслідування, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

zakarpatpost.net