АНОНС. Тури в травневий Ужгород продають по 3500 гривень, а в Мукачево – по 1200

Весна нарешті повністю вступила в свої права. На Закарпатті почався сезон цвітіння рослин, тож область завмерла в очікуванні гостей, пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

Обкладинка свіжого номера газети «НЕДІЛЯ»

Оскільки однією з візитівок краю є хоч і не карпатські, а японські вишні, то саме на них має приїхати подивитись найбільше туристів. І хоч  нині сакурами засаджені абсолютно всі міста області, навіть багато сіл, то все одно для гостей вони асоціюватимуться саме з Ужгородом. Навіть якщо в якомусь населеному пункті краю рожевих екзотів буде більше, ніж в обласному центрі, гості все одно їхатимуть до столиці Закарпаття, бо сакуровий Ужгород – це вже бренд, відомий на всю країну.

Сакуровий  тур в Ужгород –  найдорожчий з усіх весняних в Україні

У цьому весняному сезоні будуть два періоди для мандрівок. Оскільки у нас все ще багато державних вихідних, то відпочити зможемо  з 28 квітня до 2 травня, 9 травня, а також із 26 по 29 травня. Саме на ці періоди припадає ТОП подорожей.

Тому внутрішні туроператори склали перелік найвідвідуваніших місць України. Цікаво, що хоч Ужгород і не є містом туристичного паломництва, та поїздки до нього на весняні канікули є найдорожчими в державі. І гості готові платити за це чималі гроші. Зокрема, триденний тур до української Японії коштує 3500 гривень. Варто зазначити, що з 18 квітня до 6 травня у місті пройде традиційний «Сакура фест», у рамках якого відбудеться винний фест та фестиваль театрального мистецтва, фестиваль сучасної духовної музики, спортивні змагання, танці, фестиваль вогню та шоу-програм і ще багато цікавого як для дорослих, так і для малечі.

Тим часом триденне гостювання в Мукачеві на фесті «Огинь і мнясо», що проходитиме з 4 по 6 травня,  обійдеться значно дешевше – всього 1 200 гривень.

А скільки коштує оренда житла, готелів, хостелів у ці дні? Куди тим часом їдуть самі закарпатці?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері закарпатської газети «НЕДІЛЯ».

Купуйте свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 13 квітня.

zakarpatpost.net