Цього ще не вистачало! Дослідження показало, що чоловіки і жінки хочуть змінити в сексі

Нове дослідження, проведене медичним центром BodyLogicMD, показало, чого чоловікам і жінкам не вистачає в сексі.

В ході опитування понад 1 тисячі респондентів вдалося з’ясувати, що чоловікам і жінкам не вистачає в сексі одного і того ж. Зокрема, дослідження встановило, що, як чоловіки, так і жінки потребують більш тривалої прелюдії, пише НВ з посиланням на  Maxim. Попередні ласки зайняли перше місце в списку речей, які хотіли б змінити представники обох статей.

На другому місці в списку речей, які хотіли б змінити жінки в своєму інтимному житті з партнером виявилися секс-позиції. В ході опитування з’ясувалося, що представниці прекрасної статі хотіли б, щоб їх партнери частіше пробували з ними нові секс-позиції. У чоловіків на другому місці серед речей, які хотілося б робити частіше в ліжку, виявився анальний секс. Чоловіки також хотіли б спробувати секс утрьох або груповий секс, в той час як у жінок на цьому місці в списку опинилися ласки з секс-іграшками.

Крім того, опитування показало, що 81 відсоток жінок і 93 відсотки чоловіків хотіли б змінити своє сексуальне життя – як мінімум, в одному з пунктів, які включали кількість сексу, оральний і анальний секс, секс-позиції, а також експерименти з секс- іграшками.

zakarpatpost.net