Гороскоп на тиждень. 16 – 22 квітня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

У цей період рекомендується займатися саморозвитком. Можливо, пора записатися на кулінарні курси, почати відвідувати автошколу, або просто отримати задоволення від читання гарної книги. Тиждень підходить для вирішення питань ділового характеру. Потрібно працювати в одній команді з колегами. Уникайте конфліктів, суперечок і укладення парі. У фінансових питаннях варто проявити стриманість і утриматися від незапланованих покупок.

ОВЕН

Нарешті ваше особисте життя заграє фарбами. Причому емоції ви відчуєте найпозитивніші – кохана людина буде тільки радувати! Тим Овнам, хто вважає за краще до останнього не віддавати борги, зараз краще переглянути свою позицію. Відсотки можуть нагадати про себе. Понеділок-середа підходять для укладання ділових угод, четвер – для творчості. Добре відпочини рекомендується у п’ятницю. А вихідні проведіть із друзями.

ТІЛЕЦЬ

Будьте готові до деяких несподіванок, які відбудуться у вашому житті. Для когось вони виявляться приємними, але для більшості Тельців – ні. Справитися з проблемами допоможе сім’я. Будьте акуратнішими з дієтами, віддайте перевагу просто здоровому харчуванню. Одягайтесь тепло і зручно. У понеділок можливі нові знайомства, що до суботи перейдуть у бурхливий роман. Будьте обережні з грошима у четвер, утримайтесь від зайвих покупок.

БЛИЗНЮКИ

Ваш мінливий настрій може у понеділок кого завгодно вивести з себе. Перш за все, від нього постраждають близькі люди. У середу з’явиться можливість проявити себе на роботі: не пропустіть її! Витрачайте менше грошей на їжу і господарські дрібниці з середи по п’ятницю на цьому зараз можна заощадити. А у суботу можете собі дозволити невеликий шопінг. Неділю найкраще провести з родиною.

РАК

За що б ви зараз не взялися, вас чекають швидкі і приємні результати. Так що визначте для себе пріоритети і дійте! Понеділок – п’ятниця –  гарний період для накопичення: пора дістати з полиці скарбничку-свиню. На вас чекають вигідні угоди і несподівані матеріальні надходження. Тому у суботу-неділю можете сміливо витрачати гроші, побалуйте себе та близьких приємними покупками, ви на це давно заслужили.

ЛЕВ

Успіх закрутить вам голову, і ви ризикуєте втратити набуті результати. Принаймні, у понеділок. У вівторок будьте обережні з партнерами, якщо будете підписувати ділові угоди, звертайте у вагу на деталі. Спустіться з небес на землю. Зараз рекомендується продумати майбутні великі витрати, щоб зрозуміти, як ви зможете на них заробити. У середу можете трохи розслабитись і відпочити, кудись поїхати, якщо є можливість. У четвер не конфліктуйте з рідними, можливо, вони вас провокуватимуть. Вихідні проведіть з родиною та друзями, порадійте весні і пробудженню природи.

ДІВА

Якщо ви ще не освоїли техніки медитації, пора це зробити. Адже найближчим часом ваше життя буде таким активним, що вам знадобиться відпочинок. Відправляйтеся за місто, бувайте частіше на природі. Понеділок-четвер будуть дуже багатими на події, на роботі у вас не буде вільної хвилинки. Але наполеглива праця принесе фінансовий бонус уже незабаром. У п’ятницю зможете трохи розслабитись і попити натуральні соки з друзями, прогулятися магазинами і приємно поспілкуватися. У суботу та неділю добре зайнятися хатніми справами та наведенням порядку в будинку.  Але нікому давайте зараз ніяких обіцянок: велика ймовірність, що ви їх не стримаєте.

ТЕРЕЗИ

У понеділок  з’ясування стосунків із близькою людиною вам не уникнути. Але ви в силах контролювати власні емоції. У вівторок  корисно зайнятися благодійністю і робити будь-які добрі справи. На себе поки не витрачайте гроші, відкладіть на потім. У середу плідно попрацюйте, повністю присвятіть день роботі, не відволікайтеся на дрібниці та плітки колег. У четвер вам посміхнеться фортуна і ви несподівано отримаєте неочікувані гроші.  У п’ятницю можете їх сміливо витратити на себе. А у вихідні найкраще добре виспатися і почитати цікаву книжку.

СКОРПІОН

У понеділок і вівторок на вас чекає стільки зустрічей і нових знайомств, що незабаром вам це набридне. Дозвольте собі невеликий відпочинок в кінці цього марафону. Хоча б у середу. Колеги можуть почати пліткувати за спиною. Краща реакція на подібне – повне ігнорування. У четвер займіться своєю зовнішністю, купіть щось нове з одягу, відвідайте перукаря чи косметолога. У п’ятницю можливе ділове відрядження і службовий флірт. Вихідні бажано провести у компанії близьких за духом людей,  не має значення де саме.

СТРІЛЕЦЬ

Близькі люди виявляться не такими, якими ви їх звикли бачити. Будьте готові до потрясінь. Спокій принесе лише кінець тижня: ви зможете відпочити. Зірки не рекомендують зараз брати відпустку і навіть планувати її. Краще приділити час роботі, подумавши про відпочинок на пізніше. Зате на роботі гроші тектимуть до ваших гаманців чи на  ваші рахунки. Щоправда, для цього доведеться добре потрудитись.

КОЗЕРІГ

У понеділок чекайте зустріч зі старим знайомим. Будьте у всеозброєнні: поновіть зачіску і гардероб. У зустрічі може бути продовження… У вівторок пильнуйте за дітьми! Зірки радять відкласти всі інші справи для того, щоб зайнятися підростаючим поколінням. У середу ви повністю зануритеся в роботу. А у четвер захочеться відпочити, хоча навряд чи це вдасться. Насправді тиждень буде дуже насиченим. Лише в неділю ви зможете  відключитися від справ і добре поспати.

ВОДОЛІЙ

На цьому тижні ви підведе підсумки останніх місяців, в першу чергу це стосується власних досягнень. У відносинах з друзями будьте обережні: не розповідайте зайвого і не діліться емоціями. На жаль, в подальшому це може обернутися проти вас. У понеділок-середу ви підраховуватимете вкладення і плануватимете майбутнє своєї справи. У четвер можливі ділові поїздки. У п’ятницю корисно відправитися кудись на природу, побути на самоті. У суботу вам відкриється якась таємниця з минулого своєї родини, а в неділю на вас чекають творчі відкриття.

РИБИ

Успіх чекає на тих, чия професійна діяльність пов’язана з творчістю. За свою роботу ви зможете отримати хороший прибуток. Намагайтеся уникати спілкування з неприємними людьми: вони можуть ґрунтовно зіпсувати настрій. Краще приділіть увагу родині! Якщо з понеділка по п’ятницю ви багато працюватимете, то в суботу і неділю саме час відправитися на природу.

zakarpatpost.net