Якою буде сьогодні, 18 квітня, погода на Закарпатті. Про що розкажуть цвіркуни

Сьогодні на Закарпатті буде прохолодніше, ніж вчора.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +12, удень – +20 градусів. Ввечері небо затягнеться хмарами, незважаючи на те, що з самого ранку буде триматися ясна погода. Без опадів

У Хусті та Іршаві – вночі буде +11, удень – +21 градус. Ясна погода протримається зовсім недовго в ранковий час, а вже вдень небо вкриється хмарами. Без опадів.

У Волівці – +6 уночі і  +17 градусів удень. У Воловці хмарна погода трималася до самого вечора. Без опадів.

У Сваляві – +9 уночі і  +19 градусів удень. У Сваляві ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме +11, денна – +20 градусів. У Тячеві сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме +12, денна – +20. У Перечині на зміну ясній погоді, яка буде триматися вранці та вдень, прийде похмурий вечір. Без опадів.

У Великому Березному – вночі +8, удень – +19 градусів.

У Великому Березному очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі – +11, удень – +22. Вранці та вдень у Береговому буде триматися ясна погода, а ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  +6, вдень – +17 градусів. У Міжгір’ї день з самого ранку обіцяє бути ясним, а ввечері погода буде хмарною. Без опадів.

У Рахові буде уночі +5, вдень температура підніметься до +14 градусів. У Рахові протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний дощ розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися.

18 квітня вшановується пам’ять святого мученика Феодула, читця. У народі святого називали Федул Вітренник: “Прийшов Федул – тепляк подув”. Якщо у цей день була негода, то говорили: “Федул губи надув”. До цього часу ще ймовірні морози, але після Федула влада зими вже втрачена на довгий час. У цей день приходить перше справжнє тепло і прокидаються цвіркуни.

zakarpatpost.net