Роберт Горват орендує готельний номер за 191 тисячу гривень

Закарпатська газета «НЕДІЛЯ» продовжує знайомити читачів із деклараціями закарпатських політиків і чиновників. Раніше ви мали можливість уже побачити ти статки Геннадія Москаля, Павла Балоги, Михайла Рівіса, Нестора Шуфрича та Богдана Андріїва. А зараз Ви ознайомитеся із новими звітами і проаналізуєте, наскільки багатшими чи біднішими стали найвідоміші люди нашого краю…

Наступним у нашому списку є Роберт Горват.

Не найбідніший, але й не найбагатший депутат від Закарпаття Роберт Горват вказав у електронній звітності, що має дві земельні ділянки у селі Тур’ї Ремети площею 1000 та 13 973 метрів квадратних, а також квартиру в Ужгороді площею 65,9 м2. Ще одну також в Ужгороді площею 85,8 м2 має дочка нардепа.

У Києві парламентарій орендує готельний номер. Об’єктів незавершеного будівництва та цінного рухомого майна у Горвата немає.

Корпоративні права на «Дастор Ужгород» належать дочці депутата. Сам він торік отримав у Верховній Раді 240 тисяч 083 гривень, а також мав 252 тисячі 825 гривень доходів як відшкодування витрат, пов’язаних із виконанням депутатських повноважень, 38 тисяч 170 гривень отримав як компенсацію вартості проїзду, 191 тисячу 080 гривень компенсації вартості винайму готельного номера. Гроші Роберт Горват також зберігає, як і більшість земляків-депутатів, у вигляді готівки. Має вдома 1 мільйон 83 тисячі гривень,  51 тисячу 600 доларів, 22 тисячі 150 євро.

 

zakarpatpost.net