Якою буде сьогодні, 20 квітня, погода на Закарпатті. Яким буде врожай грибів?

Сьогодні на Закарпатті нфч буде трохи теплішою, а день – трохи холоднішим, ніж учора.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +10, удень – +19 градусів. Очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +8, удень – +19 градусів. Вже вранці хмари зникнуть, та протягом усього дня  буде стояти ясна погода. Без опадів.

У Волівці – +6 уночі і  +13 градусів удень. Незважаючи на хмарний ранок та похмурий день, вечір у Воловці обіцяє бути ясним. Без опадів.

У Сваляві – +7 уночі і  +16 градусів удень. У Сваляві погожий день прийде на зміну похмурому ранку, і безхмарна погода протримається до кінця дня. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме +6, денна – +18 градусів. Небо у Тячеві буде вкрите хмарами тільки вночі, вранці воно очиститься та буде ясним до самого вечора. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме +10, денна – +20. Вдень у Перечині хмари з’являться на небі лише тільки для того, щоб ввечері розсіятися. Без опадів.

У Великому Березному – вночі +7, удень – +17 градусів.

Ранкові хмари протримаються недовго – вдень та ввечері у Великому Березному очікується ясна погода. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі – +10, удень – +19. Вранці небо буде ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  +6, вдень – +14 градусів. Хмари, що з’являться на небі у Міжгір’ї вранці, протримаються майже увесь день, та лише ввечері погода проясниться. Без опадів.

У Рахові буде уночі +5, вдень температура підніметься до +11 градусів. Ввечері погода у Рахові проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

20 квітня відзначається день пам’яті святого мученика Руфина, диякона і діви Акиліни і з ними 200 воїнів. Якщо на Акулину дощ, то ярові будуть погані, а калина вродиться хорошою. З цього часу з’являються перші гриби – сморчки. Наші пращури на Акиліну спостерігали за небом: якщо на ньому було багато зірок – це обіцяло хороший врожай грибів і ягід.

zakarpatpo20st.net