Гороскоп на 21 квітня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Нині зірки гороскопу обіцяють, що емоції будуть мінливі, як вітер, але незважаючи на цю мінливість, вони можуть досягати величезної сили.

День наділяє такими якостями, як енергійність, допитливість, пробивні здібності і величезна віра в себе. Все це дозволить домогтися успіху в самостійній діяльності, а також в тих областях, де потрібні рішучість і ентузіазм.

ОВЕН

Овну варто трохи відволіктися від роботи. У фінансових справах будьте обережними. Проте відпочинок із друзями може виявитися дуже корисним, особливо після роботи. Вони підкажуть цікаві ідеї для перспективи.

ТІЛЕЦЬ

Нині в руках Тельця все буде горіти (в хорошому сенсі цього слова), а дим навколо нього – стояти коромислом! Телець налаштований по-бойовому, він готовий направити свої зусилля на будь-який фронт робіт! Однак зірки гороскопу радять зосередитися на чомусь одному.

БЛИЗНЮКИ

Чудовий день для всіх Близнюків, що мають відношення до бізнесу або просто не мають наміру упускати свою вигоду! Зірки гороскопу надають Близнюкам шанс отримати прибуток навіть там, де вони не очікували. Втім, це не має нічого спільного зі знайденими на дорозі грошима. Близнюки можуть розраховувати на щедрі подарунки долі лише в тому випадку, якщо для цього вони вклали чимало часу і сил в якийсь проект. Нехай навіть було це давно, і Близнюки вже перестали сподіватися на результат.

РАК

Сьогодні хороший день для того, щоб будувати стратегічні плани на майбутнє. Мозок Рака буде працювати чітко, а мислення – відрізнятися глобалізмом, так що непродуктивно було б використовувати цей день на повсякденні домашні справи. Тим більше, зірки гороскопу мало схиляють Рака до рутини, зате в питаннях вибудовування хитромудрих схем йому просто не буде рівних. Присвятивши день плануванню, Рак не пошкодує: ідеї здатні вивести його на нову висоту!

ЛЕВ

Сьогодні Льву найкраще вдасться будувати повітряні замки – вони будуть відрізнятися ґрунтовністю і навіть, можливо, коли-небудь будуть побудовані на землі. День наділяє Льва потужної фантазією, завдяки чому креативні ідеї, проекти і плани здатні сипатися з нього один за іншим. Безумовно, з часом якісь з цих ідей відсіються, однак варто прислухатися навіть до найбільш фантастичних і неймовірних із них.

ДІВА

Сьогодні Діва має всі шанси заглянути за горизонт: ситуація зіштовхне її з чимось, що має відношення до майбутнього. Можливо, це будуть наукові ідеї і розробки, високі технології або фантастичний фільм. А може, Діва зіткнеться з людиною, чиє нестандартне мислення не знає кордонів. Зірки гороскопу радять Діві відкрити свій розум для сміливих ідей. Майбутнє вже майже настало! А той, хто не вірить в це, приречений вічно плестися позаду.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні для Терезів настає новий етап! Не варто цього боятися, навпаки, день подарує їм нові можливості і перспективи. Обставини в цілому складаються вдало для Терезів, і хоча найближчим часом можливі неминучі хвилювання і труднощі перехідного періоду, зірки гороскопу запевняють: все буде добре. Терези зуміють не тільки зберегти свої позиції, але і в якихось справах просунуться далеко вперед.

СКОРПІОН

Сьогодні за що б Скорпіон не брався, зірки гороскопу не радять йому поспішати – є ризик прийняти необдумане рішення. День буде схиляти його до поспішних кроків! У якийсь момент Скорпіону може здатися, що зволікати не варто. Але зачекайте Щоб не наробити помилок (а такі помилки можуть коштувати дорого), Скорпіону слід тримати себе в руках. Нині йому краще взагалі більше відпочивати і насолоджуватися приємною музикою

СТРІЛЕЦЬ

Стрілець буде пурхати, як метелик і жалити як бджола! Перше відноситься до його безпосередніх справ і обов’язків, а друге – до конкурентів, яким нині краще не ставати у нього на шляху. Недоброзичливцям Стрільця можна тільки поспівчувати: будь-які спроби поставити йому палки в колеса здатні обернутися тим, що Стрілець перетворить палицю в дубину відплати, спритно використавши її проти своїх ворогів.

КОЗЕРІГ

Сьогодні зірки гороскопу радять Козерогові в будь-яких справах не слідувати за кимось, а йти своїм власним курсом. Безумовно, це нелегко, проте день схиляє Козерога до самостійності, пошуку своєї дороги в житті і свого неповторного «Я». Це зовсім не означає, що Козеріг повинен протиставляти себе оточуючим, але якщо він хоче домогтися багато чого, то повинен шукати свій власний шлях і не бути, як усі.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні в будь-яких справах Водолія буде важко відрізнити важливе від неважливого. Він може надавати важливе значення другорядним питанням і разом з тим геть забувати про свої основні обов’язки. Більшу частину дня Водолій присвятить тим справам, які просто першими попалися йому на очі або ж чимось його зацікавили. Втім, якщо у Водолія немає термінової роботи, день обіцяє пройти продуктивно: адже те, за що він візьметься, зробить ретельно, «від а до я».

РИБИ

Сьогодні зірки гороскопу закликають Риб задуматися над тим, як підвищити свою планку. Навіть якщо їх більш-менш влаштовує те місце під сонцем, яке вони займають, це не привід, щоб зупинятися. Треба йти вперед! Нині – відмінний день для того, щоб задуматися над тим, які конкретні кроки Риби можуть зробити, щоб піднятися хоча б на сходинку вгору. Поговорити з начальством? Реалізувати свій давній проект? Не чекайте, поки замість вас це зробить хтось інший.

zakarpatpost.net