Якою буде сьогодні, 23 квітня, погода на Закарпатті. Якого кольору буде небо?

Сьогодні на Закарпатті буде тепло і сонячно.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +10, удень – +24 градуси. Ввечері небо затягнеться хмарами, незважаючи на те, що з самого ранку буде триматися ясна погода. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +8, удень – +23 градуси. Ранок у Хусті очікується ясний, а вдень та ввечері небо буде ховатися за хмарами. Без опадів.

У Волівці – +2 уночі і  +21 градус удень. У Воловці ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Без опадів.

У Сваляві – +5 уночі і  +21 градус удень. У Сваляві ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме +11, денна – +23 градуси. Протягом усього дня у Тячеві буде триматися хмарна погода. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме +10, денна – +24. У Перечині очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Без опадів.

У Великому Березному – вночі +3, удень – +22 градуси.

Вранці у Великому Березному небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі – +10, удень – +25. Ввечері небо, що залишатиметься  ясним майже увесь день, затягнеться хмарами. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  +5, вдень – +21 градус.Ясна погода протримається у Міжгір’ї зовсім недовго в ранковий час, а вже вдень небо вкриється хмарами. Без опадів.

У Рахові буде уночі +7, вдень температура підніметься до +17 градусів. У Рахові на зміну ясній погоді, яка буде триматися вранці та вдень, прийде похмурий вечір. Без опадів.

23 квітня відзначається день пам’яті святих мучеників Терентія, Помпія та ін. У цей день у давнину спостерігали за сонцем: “Якщо сонце зійде червоне у туманному серпанку – рік буде хлібородним. Якщо викотиться із-за гори – доведеться переорювати озиме поле і засівати яровими”. У цей час розкриваються бруньки у груші, дуба. Сходять нарциси, крокуси, а при ранній і теплій весні можуть зацвісти.

zakarpatpost.net