Якою буде сьогодні, 25 квітня, погода на Закарпатті. Що навіщують джмелі

Сьогодні на Закарпатті буде тепло, але хмарно.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +13, удень – +25 градуси. Хмарна погода протримається  увесь день. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +12, удень – +22 градуси. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Дощ із грозою, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора зміниться на дощ.

У Волівці – +11 уночі і  +16 градусів удень. Весь день у Воловці буде хмарним. Ближче до вечора сильний дощ, який розпочнеться після обіду, повинен послабшати.

У Сваляві – +9 уночі і  +18 градусів удень. У Сваляві протягом усього дня погода буде похмурою. Дощ йтиме вночі, але ще до приходу ранку закінчиться. У другій половині дня розпочнеться дощ із грозою, який ввечері перейде в дощ.

У Тячеві нічна температура становитиме +13, денна – +22 градуси. У Тячеві хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень розпочнеться дощ із грозою, а ввечері йому на зміну прийде дощ.

У Перечині – нічна температура становитиме +14, денна – +24. Протягом усього дня у Перечині буде триматися хмарна погода. Без опадів.

У Великому Березному – вночі +12, удень – +22 градуси. Хмарна погода протримається у Великому Березному увесь день. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі – +13, удень – +25. Весь день  буде хмарним. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  +10, вдень – +19 градусів. У Міжгір’ї протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці, можливо, пройде дрібний дощ, але незабаром він повинен припинитися. Вдень та ввечері опадів не передбачається.

У Рахові буде уночі +8, вдень температура підніметься до +17 градусів. У Рахові хмарна погода буде триматися до самого вечора. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дощ із грозою, який до вечора повинен закінчитися.

25 квітня вшановується пам’ять святого мученика Василя, сповідника, єпископа Парійського. З цього дня стає значно тепліше, земля прогрівається, сохне, тому в народі говорили, що “Василь землю парить”. Наші пращури спостерігали за вербою: якщо вона до цього дня розпушилась – сильного холоду уже не буде. З 25 квітня масово вилітають джмелі, літають бджоли. Виходять з нір лисиці.

zakarpatpost.net