Як дві закарпатки побилися у кафе

Б’ються усі: і чоловіки, і жінки, і молоді, і старі

Закарпатці – народ запальний, особливо після розпивання спиртного, тож нерідко наші земляки між собою не тільки сваряться, але й з’ясовують стосунки за допомогою сили. Звичайно, нічого доброго в цьому немає і це не сприяє вирішенню конфліктів, більше того, закінчується додатковими нервами, витратами та судовою тяганиною, але в пориві запалу над цим мало хто думає. Отже, закарпатська газета «НЕДІЛЯ» зібрала найрезонансніші випадки, що трапилися протягом останнього часу в області.

Як дві хустянки побилися у кафе

Те, що п’яні чоловіки розмахують руками нині мало кого дивує. Та інколи жінки можуть сваритись між собою не лише язиками, але й так само кулаками, до того ж набагато жорсткіше, ніж представники сильної статі.

У кінці серпня минулого року Оксана (імена у матеріалі замінено) йшла до матері, щоб приготувати їй їсти. Жінка була нетверезою, тож не надто поспішала. Перед візитом до мами вона вирішила ще й навідатись у кафе на автовокзалі. Була майже 8 година вечора. Раптом до жінки підійшла її родичка. Вона почала на неї кричати, а далі щосили дала ляпас. Від удару жінка впала. За її словами, після того Тетяна почала її гамселити ногами.

Сцена відбувалася прямо на очах у людей, які не могли зрозуміти, що між собою не поділили жінки. Версій у очевидців було багато. Одні вважали, що причиною такого силового «шоу» став чоловік, інші – що гроші.

Насправді все виявилось набагато простіше. Двобій почався через те, що Оксана напередодні напоїла свою матір до безтями, а Тетяна була дружиною її брата. Вона накинулася на родичку зі звинуваченнями і, як пояснила на суді, не втрималась та вдарила, оскільки та була напідпитку.

Серйозних травм Оксана не отримала, але про побиття заявила правоохоронцям.

Суд визнав Тетяну винною і присудив їй штраф у розмірі 850 гривень.