АНОНС. Як закарпатка свою сексуальність перевіряла

«І чого їм треба, цим чоловікам? Не розумію» – ридала жінка

Обкладинка свіжого номера закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

З ранку Ірина чекала телемайстра. Викликала його ще о шостій, тож він мав прийти десь із дванадцяти до шести. Номер дала подруга. Хоч їх в Ужгороді багато, вона запевняла, що цей – найкращий. Чоловіка вона не бачила, але голос у нього був приємним. Іра нервувала. Тим більше що телевізор не працював. Зайняти себе не було чим. Їй раптом стало ніяково за свій спортивний костюм, волосся, зібране в «кінський» хвіст, пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ.

«Що це я, справді,- подумала Ірина. – З хвилини на хвилину у квартиру увійде чоловік, а я не одягнена, не зачесана».

Ось уже півроку, як вона розлучилася з чоловіком. Розставання хоч і проходило в цивілізованій формі, але осад залишило. Особливо її зачепили кинуті Романом на прощання слова: «Взагалі, ти хороша жінка, але звичайна, не сексуальна, нудно з тобою» Ця фраза Ірині не давала спокою. Незважаючи на запевнення рідних, подруг і навіть, колег, що вона дуже щира й хороша людина… їй так і хотілося доповнити їхні компліменти словами: «Але не сексуальна».

Тож Ірина кинулася до шафи. Оглянула прискіпливим поглядом свої наряди.

«Рішуче нічого надіти» – резюмувала вона. Вибравши нарешті квітчасту сукню, Іра побігла до дзеркала.

«Ой, а бліда я яка!» В хід пішли тіні, рум’яна, туш, помада. «Краса – страшна сила» – задоволено подумала вона. Годинник показував третю.

Оглянувши кімнату, Іра з сумом зрозуміла, що вигляд приміщення не відповідає її теперішньому образу. Вона із завзяттям взялася за справу. Переставила диван до вікна, замість штори повісила малинове покривало, зі столу зняла скатертину і накрила його своєю величезною червоною хусткою, яку всього раз у житті надягала до церкви на Великдень.  «Нехай думає, що я чекаю коханого. Треба ще пахощі запалити і свічки».

На годиннику показувало вже четверту.

Чим же закінчилася зустріч із майстром?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері закарпатської газети «НЕДІЛЯ».

Купуйте свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 27 квітня.

zakarpatpost.net