Закарпатець розповів, чи є магазинних соках вітаміни і як за їхньою допомогою можна вилікуватися від раку

Сьогодні про здорове харчування говориться багато, проте мало хто вникає у те,  що це таке насправді. Натомість із екранів телевізорів постійно пропагуються лікарські препарати.  Більше того, чи не в кожному невеликому містечку із кожним роком відкривається все більше аптек, але люди при цьому починають все більше і більше хворіти.

Тож сьогоднішнім гостем газети «ПОРАДИ» є людина, яка не просто на словах знає про живу їжу, але й дотримується  правильного раціону. Олег БЛАЖІВСЬКИЙ на власному досвіді переконався, що натуральні продукти і сироїдіння здатні творити дива. Ми попросили його розповісти про користь та шкоду від соків.

– Існують соки прямого віджиму в пляшках, але потім вони проходять процес пастеризації. Тобто, в супермаркети поступають термічно оброблені. Насправді всі соки в тетрапаках робляться на яблучній основі, навіть томатний. Адже насправді в нас ніколи не ріс ні апельсин, ні ананас, а соки завжди робилися. Тобто, до концентрату яблучного соку додавали воду та хімічний концентрат. Там нічого натурального немає. Якісна продукція йде на експорт, а нам залишається хімія.

Якщо ж сік ви самостійно зробили і зразу його випили, то він буде корисним. Це – чиста енергія. Це ж стосується овочевих соків, окрім бурякового його бажано окислити 20-40 хв. Вони очищують печінку, підживлюють організм хлорофілом, кальцієм, вітамінами, цінними мікроелементами. Тобто, крім води людина отримує ще багато дуже корисного. Точніше – фруктові соки дають енергію, трав’яні – мікроелементи, овочеві – мають очисну функцію. Роблять навіть картопляні соки. Вони чистять шлунок. Але ними не зловживають. Якщо яблучний чи цитрусовий можна пити постійно, то картопляний – ні. При цьому непідготовлені люди буряковий сік окислюють,  тобто, залишають відстоятись на хвилин 20-40, щоб він став менш «агресивним» для шлунку. На початкових стадіях це корисно всім, а пізніше – необов’язково.

Кажуть, що буряковий сік лікує рак. Так, це правда, але не тільки він. Конопляне масло також, як і проростки злаків. Просто нам цього не кажуть. Насправді вилікуватись від раку можна багатьма способами, треба змінити лише лужний баланс. Дехто робить це навіть за допомогою соди. А щодо буряка, то він чистить печінку і таким чином налаштовує організм на правильну роботу. Але за допомогою зелені цей процес пройде на порядок швидше.

zakarpatpost.net