Як закарпатські чоловіки допомагають дружинам сваритися, вдаючись до сили

Закарпатці – народ запальний, особливо після розпивання спиртного, тож нерідко наші земляки між собою не тільки сваряться, але й з’ясовують сосунки за допомогою сили. Звичайно, нічого доброго в цьому немає. Це не сприяє вирішенню конфліктів, більше того, закінчується додатковими нервами, витратами та судовою тяганиною, але в пориві запалу над цим мало хто думає.

Отже, закарпатська газета «НЕДІЛЯ» зібрала найрезонансніші випадки, що трапилися протягом останнього часу у області.

Як закарпатські чоловіки допомагають дружинам сваритися, вдаючись до сили

Земля для нашого народу – святе. Її на Закарпатті не так уже й багато, особливо в містах. Тож деколи сусіди сваряться між собою за кілька сантиметрів спільної території. І Мукачево не є винятком.

Весна – пора, коли наші земляки починають садити городину… тож того дня Марія з дочкою поралися на городі. Але раптом до них підійшла сусідка. Між жінками почався конфлікт через межу. Кожна з них вважала, що вона повинна проходити в іншому місці. Словесна перепалка невдовзі переросла в бійку, всі троє почали чубитися між собою. Почувши галас, із хати вийшов Богдан. Пішов на галас і побачив, як дружина з дочкою б’ються з сусідкою. Не довго розмірковуючи, чоловік схопив мотику й почав нею бити Катерину. Удари наносив дерев’яною палицею – куди – навіть не дивився, оскільки був дуже розлюченим бо, як повідомив згодом на суді, захищав свою родину.

Але, як показала судово-медична експертиза, найбільше у жінки постраждали руки. Саме по них дісталося найбільше ударів. Ліва кисть була зламана, а кістка змістилася.

За скоєне Богдан відбувся штрафом у розмірі 850 гривень, а Катерина ще довго лікувала руку. Але ж хіба вартий той клапоть землі таких наслідків?

zakarpatpost.net