Чому виноградівець мало не зарізав сина

Через спиртне часом на Закарпатті трапляються не просто сварки, а цілі сімейні драми. Зокрема, трагічний інцидент наприкінці минулого року стався у Виноградові. Захмелілий батько кухонним ножем вирішив повчити розуму власного сина.

При цьому наніс йому чотири удари в ділянку живота, грудної клітки та в обидва стегна. Від травм молодик мало не помер, він стікав кров’ю, у нього був пошкоджений кишківник, хлопець періодично непритомнів. На щастя, «швидка» прибула вчасно, і парубка врятували.

На суді чоловік у вчиненому зізнався, свою вину визнав повністю, каявся і пояснював, що у зав’язку з захворюванням серця та проблемами з тиском на той час він вживав ліки, які є несумісними з алкоголем. Але так трапилось, що у той день напився. Чому саме – не сказав. Тож від випитого його почало не хилити на сон, а штовхати на «подвиги». Він став агресивним, некерованим, нервовим і кровожерливим.

Коли увечері додому повернувся син, батько почав до нього чіплятись, докоряти за все, повчати. Хлопець відповів різко і хотів іти до своєї кімнати. Та це чоловіка розлютило ще більше. Він без вагань пішов на кухню, схопив ножа і вирішив «перевиховати» сина. Незважаючи на серйозні травми, молодик вибачив батька, зла на нього не тримав. Тому суд до любителя холодної зброї поставився лояльно і засудив його до двох років умовного покарання.

zakarpatpost.net