Як закарпатські леґіні дівку кулаками ділили

Закарпатці – народ запальний, особливо після розпивання спиртного, тож нерідко наші земляки між собою не тільки сваряться, але й з’ясовують сосунки за допомогою сили. Звичайно, нічого доброго в цьому немає. Це не сприяє вирішенню конфліктів, більше того, закінчується додатковими нервами, витратами та судовою тяганиною, але в пориві запалу над цим мало хто думає.

Отже, закарпатська газета «НЕДІЛЯ» зібрала найрезонансніші випадки, що трапилися протягом останнього часу у області.

Як закарпатські леґіні дівку кулаками ділили

Кохання – почуття добре і світле, але деколи через нього трапляються справжні трагедії. У Тячеві, на щастя, до великої біли не дійшло, але двоє молодиків добряче потовклися, з’ясовуючи між собою, кому має належати молодиця. При цьому спитати її саму, хто з них їй потрібен, чомусь жодному не спало на думку.

Лицарські бої нині в далекому минулому, та закарпатські Дон Кіхоти, а скоріше навіть ревниві Отелло, усе ж не перевелися.

Сергій із Юрієм давно ворогували. Їм обом подобалася Юлія. Дівчина ж ніяк не могла визначитись, з ким їй бути. Зустрічалася періодично з кожним. Тож Сергію це допекло і він вирішив поговорити… по-чоловічому… щоправда, не з дамою свого серця, а з супротивником. Він зателефонував Юрію і призначив зустріч. Побачитись вони мали опівночі, коли стемніє. Місцем для «розбірок» хлопець вибрав центральну частину міста, а саме – площу перед міською радою.

І йшов він до опонента не з добрими намірами, а з лютою ненавистю в серці. Тож сварка спалахнула між ними одразу з перших секунд.

Умови поєдинку були простими – дівчина, як трофей, мала дістатися переможцеві. Наче справжні давньоримські гладіатори, хлопці билися не на життя… І в результаті Юрій виявився сильнішим. Ображений Сергій поразку відмовився визнати. Він звернувся до правоохоронців і заявив про побої. Оскільки в нього була поламана щелепа, лагідних слів коханій не міг говорити ще довго.

На суді у вчиненому хлопець розкаявся. Однак суд штрафом не обмежився і присудив хлопцеві один рік умовного покарання. Тож тепер справа за Юлією, чи вона й надалі провокуватиме хлопців до бійок. Чи все ж вибере одного з них, щоб конфлікт врешті-решт вичерпався.

zakarpatpost.net