Якою буде сьогодні, 13 травня, погода на Закарпатті. Яка ніч – таке і літо

Сьогодні на Закарпатті буде тепло, але хмарно.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +12, удень – +24 градусів.  Хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +7, удень – +22 градуси. Ясна погода може ввечері змінитися на хмарну. Ввечері, можливо, пройде дощ.

У Волівці – +4 уночі і  +18  градусів удень. Перша половина дня у Воловці буде ясною, а після обіду з’являться хмари. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дощ.

У Сваляві – +5 уночі і  +20 градусів удень. Ясна погода тримається у Сваляві впевнено, хоча вдень була недовга окупація неба хмарами. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме +7, денна – +21 градус. У Тячеві погода буде ясною, тільки ввечері на небі з’являться хмари. Ввечері, можливо, пройде дощ.

У Перечині – нічна температура становитиме +12, денна – +24. Небо у Перечині цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів.

У Великому Березному – вночі +6, удень – +20 градусів. У Великому Березному хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі – +9, удень – +24. Вранці  небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  +3, вдень – +18 градусів. Вранці у Міжгір’ї небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дрібний дощ.

У Рахові буде уночі +3, вдень температура підніметься до +14 градусів. Небо у Рахові цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Удень і ввечері буде йти дрібний дощ.

 

13 травня відзначається день пам’яті апостола Якова Заведієва. Наші пращури спостерігали за вечором і ніччю на Якова: теплий вечір і зоряна ніч пророкували грозове і тепле урожайне літо. На погоже літо вказував і ясний схід сонця.

zakarpatpost.net