На Тячівщині лісівники возять ліс через гірську річку: місцеві б’ють на сполох

Міст через річку Красношурка, який використовувався переважно для перевезення лісу, був зруйнований під час паводку ще в листопаді-грудні минулого року.

До редакції Голосу Карпат звернулись громадські активісти з села Красна Тячівського району з повідомленням про порушення природоохоронного законодавства працівниками лісництв, що знаходяться в межах Краснянської сільської ради.

За їхніми словами міст через річку Красношурка, який використовувався переважно для перевезення лісу, був зруйнований під час паводку ще в листопаді-грудні минулого року. З тих пір він не відновлений. Проте, як зазначили селяни, це не заважає щодня переправляти через річку 30-40 гружених деревиною вантажівок ЗІЛ.

Жителі Красної також кажуть, що звертались з цього приводу приводу і до Мокрянського держлісгоспу, і до керівника ЗакОУЛМГ Валерія Мурги, і до рибохорони, та реакції з боку відповідальних органів не послідувало. Звернення до держлісгоспу з приводу відновлення мосту також не було почуте.

Активісти запевняють, що налаштовані рішуче та сподіваються що через ЗМІ зможуть “достукатись” до вищезгаданих держустанов та їхніх керівників.

zakarpatpost.net