Гороскоп на 16 травня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу схиляють до активної самостійності.

Бути дипломатичним, особливо з вищестоящими, буде важко як ніколи, а йти на поводу або діяти за чужою вказівкою – практично неможливо. Тому порада дня – рідше потрапляти на очі начальству або тим членам вашої родини, хто не проти запрягти вас в роботу. Інакше неминучі конфлікти: рубати з плеча або образити різким словом сьогодні легше, ніж звичайно. Зате все, до чого у вас лежить сьогодні душа і руки, вдаватиметься на подив швидко і чітко, та ще й з фінансовою вигодою.

ОВЕН

Необхідно відповідально ставитися до виконання своїх обов’язків як на роботі, так і вдома. Потрібно демонструвати активність, здатність знаходити вихід з будь-яких ситуацій, займатися раніше розпочатими справами, з яких хоча б частину треба завершити вже найближчим часом. Цей день сприятливий для навчання, для зустрічей зі старими друзями, однокласниками і для розширення кругозору.

ТІЛЕЦЬ

Зараз йде чудовий час для боротьби з шкідливими звичками (якщо вони у вас є). Намагайтеся приділяти здоров’ю більше уваги. Почніть з режиму дня, перестаньте засиджуватися далеко за північ за комп’ютером або перед телевізором, і вам не доведеться з працею прокидатися вранці, щоб йти на роботу.

БЛИЗНЮКИ

Не розслабляйтеся і не дозволяйте подіям йти своєю чергою. Ви досягнете набагато більшого, якщо візьмете ініціативу в свої руки. Розмови з колегами на професійні теми можуть наштовхнути вас на цікаві ідеї, які принесуть на подив ефективні результати.

РАК

Це прекрасний час для творчих захоплень, колекціонування та хобі. Також непогано ввести в своє життя регулярні фізичні навантаження. Демонструйте бажання працювати, товариськість і дружелюбність. Якщо хочете зав’язати стосунки з людиною, яка вам подобається, беріть ініціативу в свої руки.

ЛЕВ

Сьогодні може виникнути певне непорозуміння з колегами або керівництвом. Якщо ви почуєте на свою адресу слова критики, не ображайтеся. Перш ніж розлютитися, подумайте, наскільки важливі для вас існуючі відносини, оскільки в даний період вони на межі краху.

ДІВА

Проявіть активність на роботі, займіться пошуком нових партнерів. Зусилля, прикладені в цьому напрямку, будуть винагороджені сторицею. Намагайтеся прислухатися до думки і порад досвідчених людей, які досягли у своїй справі помітних результатів.

ТЕРЕЗИ

Спробуйте заповнити недолік енергії, який, можливо, ви будете відчувати в цей час. Для цього звільніть шафи і ящики від старих речей, якими не збираєтеся більше користуватися. Очищення навколишнього вас простору призведе до посилення енергетики організму.

СКОРПІОН

В даний період можуть виникнути ситуації, які вимагатимуть вашої уваги і невідкладного прийняття рішень. Доведеться відстоювати свою позицію, пред’являючи незаперечні аргументи. Зважайте на інтереси близьких людей і уникайте конфліктів.

СТРІЛЕЦЬ

День напруженої роботи. Недоброзичливці можуть плести інтриги за вашою спиною, тому не слід їм давати приводів для пліток. Можна ділитися своїми проблемами з близькими людьми, обговорювати цікаві теми, будувати спільні плани на майбутнє.

КОЗЕРІГ

Якщо в цей день ви будете мати потребу в моральній підтримці, не роздумуючи звертайтеся до старих друзів. Їм вдасться поглянути на вашу проблему з несподіваного боку. Завдяки цьому ви зможете знайти швидке і просте рішення.

ВОДОЛІЙ

Професійні справи виявляться не настільки складними, як може здатися на перший погляд, так що сміливо беріться за роботу. День сприятливий для романтичних побачень, зустрічей з друзями і навіть для спілкування з малознайомими людьми. Все це подарує чимало приємних хвилин.

РИБИ

День може виявитися напруженим через незговірливість людей, яків вас оточують. Але не дозволяйте їм втягнути вас в конфліктні ситуації. Якщо відносини з кимось залишають бажати кращого, то зараз не варто займатися виправленням ситуації, навряд чи ваші зусилля увінчаються успіхом.

zakarpatpost.net