Якою буде сьогодні, 19 травня, погода на Закарпатті. Як за росою визначали урожай огірків

Сьогодні на Закарпатті буде досить прохолодно, дощі, грози.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +10, удень – +20 градусів. Хмарна погода протримається весь ранок та день, а ввечері небо проясниться. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +9, удень – +20 градусів. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Удень очікується дощ із грозою, ввечері – дощ.

У Волівці – +6 уночі і  +16  градусів удень. Протягом усього дня у Воловці буде триматися хмарна погода. Удень йтиме дощ із грозою, якому ввечері на зміну прийде дрібний дощ.

У Сваляві – +10 уночі і  +17 градусів удень. Протягом усього дня у Сваляві буде триматися хмарна погода. У першій половині дня очікується сильний дощ, який після обіду почне стихати, а ввечері йому на зміну прийде дощ із грозою.

У Тячеві нічна температура становитиме +11, денна – +19 градусів. Хмарна погода протримається у Тячеві увесь день. Удень йтиме дощ із грозою, якому ввечері на зміну прийде дощ.

У Перечині – нічна температура становитиме +10, денна – +20. Ранок та день у Перечині будуть хмарними, а вечір обіцяє ясну погоду. Без опадів.

У Великому Березному – вночі +9, удень – +18 градусів. Ранок та день у Великому Березному будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі – +9, удень – +20. Спостерігається хмарна погода, яка вранці проясниться, а вдень та ввечері все знову повториться. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  +7, вдень – +16 градусів. З ранку до самого вечора у Міжгір’ї небо буде вкрите хмарами. Удень очікується дощ із грозою, ввечері – дощ.

У Рахові буде уночі +8, вдень температура підніметься до +13 градусів. У Рахові протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Удень очікується дощ із грозою, ввечері – дощ.

19 травня вшановується пам’ять праведного Іова Багатостраждального і мученика Дионісія. “На Денисів день велика роса – огіркам великий рід”. Рясна роса вказувала не лише на урожай огірків, але й на хорошу погоду, а відсутність роси передвіщає дощ.

zakarpatpost.net