Закарпатський сексолог: «Я своїм пацієнтам раджу правити хребет і ніякої віагри не потрібно»

Є теми, які цікавлять кожного, але про які не люблять говорити. Через те, що протягом тривалого часу ціле покоління вважало, що сексу не існує, принаймні офіційно, закарпатці досі соромляться піднімати інтимні питання навіть зы спеціалістами. Незважаючи на те, що через це руйнуються родини і в сім’ях постійно виникають конфлікти, до фахівців за порадою ідуть далеко не всі. Тому нинішнім гостем прес-центру газети «НЕДІЛЯ» є викладач йоги та жіночих практик сексолог Альона ГОНДОРЧИН.

– Що скажете щодо імпотенції? Нині багато чоловіків нарікають на статеву слабкість…

– Я не сексопатолог, не буду говорити про вікові зміни, гормональні збої і замісну терапію, транквілізатори. Я скажу інше. Сучасна медицина хоч і хороша, але не враховує ключової ланки здорової людини, може запропонувати милиці, а вирішення проблеми – не може. Насправді причина захворювань людського тіла у порушенні іннервації. У нас є мозок, центральна нервова система як його продовження і периферична нервова система, яка генерує ноги, клітини, статеві органи. Коли десь зажато, мозок не бачить орган, а на це впливають малорухливий спосіб життя, неякісне харчування та інші чинники.

Тож після 50 років на мужчині ставлять хрест, ніби вже все, вогонь згас. Насправді, якщо в нього нормальна іннервація, у порядку хребет, він зрозуміє, що потрібно рухатися, усунути застійні явища, у нього буде нормальний кровообіг і все в сексуальному плані буде прекрасно до глибокої старості, до самої смерті.

Я не вірю ні в яку імпотенцію. Може бути лише піджатий поясничний відділ. Якщо усунути цю причину, все буде гаразд. У моїй практиці це доказово.

– Яким є ваше ставлення до препаратів, що стимулюють сексуальну активність?

– Ми маємо традиційну медицину, багатомільярдну корпорацію, яка продає таблетки для потенції, які приносять шалені прибутки і ніхто не зацікавлений, аби люди ними не користувалися. Це ж стосується і гормонів, і транквілізаторів. Із першого дня, коли випустили «Віагру», було зрозуміло, що це мільйонний бізнес. Я ж своїм пацієнтам раджу «правити» хребет, після цього ніяких таблеток їм не потрібно. Крім того, жіночої віагри не існує. Жіночий оргазм залежить від психіки. А порошки тут ні до чого. Якщо чоловікові достатньо прийняти препарат, який посилює кровообіг, і в нього буде оргазм, то жінці це не допоможе. Для неї важлива і довіра до партнера, і атмосфера, і почуття, і техніка, і багато іншого.

zakarpatpost.net