Якою буде сьогодні, 20 травня, погода на Закарпатті. Як визначити за сонцем і місяцем чи буде дощ

Сьогодні на Закарпатті буде досить прохолодно, дощі, грози.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +10, удень – +21 градусів. Ранок та вечір будуть ясними, вдень очікується хмарність. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +9, удень – +20 градусів. Хмари, які з’являться вдень, протримаються недовго – ввечері очікується ясна погода. Без опадів.

У Волівці – +8 уночі і  +15  градусів удень. Хмари, шо з’являться на небі вранці та протримаються у Воловці майже увесь день, ввечері повинні розсіятися. Без опадів.

У Сваляві – +7 уночі і  +18 градусів удень. У Сваляві хмарна погода очікується вранці та вдень, а ввечері небо проясниться. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме +9, денна – +19 градусів. Небо, ясне у Тячеві вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме +10, денна – +21. Ранкові хмари затримаються у Перечині до вечора, а потім розсіються. Без опадів.

У Великому Березному – вночі +7, удень – +18 градусів. У Великому Березному хмари закриють небо вже вранці та протримаються увесь день, і тільки ввечері почнуть повільно розсіюватися. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі – +10, удень – +21. Вдень  хмари з’являться на небі лише тільки для того, щоб ввечері розсіятися. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  +8, вдень – +16 градусів. У Міжгір’ї хмарна погода очікується вранці та вдень, а ввечері небо проясниться. Без опадів.

У Рахові буде уночі +7, вдень температура підніметься до +13 градусів. Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Рахові буде вкрите хмарами. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися.

20 травня відзначається день пам’яті Іоанна Зедазнійського, мученика Фалалея і преподобного Ніла Сорського. Погоду в цей день визначає місяць: якщо він ріжками донизу – на тепло, а якщо червоний – на дощ. Якщо під час заходу сонячний диск був більше звичного і більш червоним, наступного дня можна очікувати вітряної погоди без дощу.

zakarpatpost.net